Αρχική » Τσανάκας: «Επιδραστικός ο Βέλντε, θα βάλει δύσκολα στον Ελ Κααμπί ο Γιάρεμτσουκ»

Τσανάκας: «Επιδραστικός ο Βέλντε, θα βάλει δύσκολα στον Ελ Κααμπί ο Γιάρεμτσουκ»

by admin

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά το τελευταίο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού και εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχουν πολλά θετικά που κρατάει και θα συνεχίσει να δουλεύει. Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει πολύ την ποιότητά του μεσοεπιθετικά, κυρίως με την παρουσία του Βέλντε και του Γιάρεμτσουκ. Ο Βέλντε έπαιξε σαν 10, σαν περιφερειακός φορ, εφόσον έρθει και ο Ποντένσε, για να χωρέσουν όλοι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Βέλντε βλέπει πολύ τέρμα και είχε αρκετές φάσεις, ενώ είναι ιδιαίτερα επιδραστικός, αφού μπορεί να σκοράρει. Έχει κάνει τρομερή εκκίνηση, αγωνιζόμενος 220 λεπτά σε 4 φιλικά και έχει τρία γκολ, έχει τρία δοκάρια, έχει κερδισμένο πέναλτι. Είναι πολύ επιδραστικός και δείχνει εξαιρετικός», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Γιάρεμτσουκ θα βάλει δύσκολα στον Ελ Κααμπί, αφού συμμετέχει αρκετά στο παιχνίδι. Έπαιξε και ο Ελ Κααμπί, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός όταν ανεβάζει ταχύτητα είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσει η αντίπαλη ομάδα».

Ακούστε τι άλλο είπε για τα παιδιά της Κ19 που κερδίζουν το στοίχημα

Α

ΠΗΓΗ

You may also like