Αρχική » Τσακίρης: «Υπάρχει μεγάλο πρέπει στην ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Τσακίρης: «Υπάρχει μεγάλο πρέπει στην ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό»

by admin

Στην έντονη φημολογία που συνδέει το όνομα του Σέρχιο Ράμος με την ΑΕΚ στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 λέγοντας χαρακτηρίστηκα πως:
«Θα δούμε αν η ΑΕΚ θα κινηθεί για ελεύθερο παίκτη. Δεν κλείνω καμία πόρτα αλλά εμένα μέχρι στιγμής δεν μου προκύπτει κάτι. Κρατάμε βέβαια μικρό καλάθι.Η φημολογία είναι ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει αμυντικό, βέβαια η αμυντική της λειτουργία λειτουργεί εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Σε πέντε παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ και τέσσερις συνολικά φάσεις. Ο Ράμος εννοείται είναι ένα τεράστιο όνομα, αλλά να το πάρεις για εννέα μήνες και μόνο για ένα παιχνίδι την εβδομάδα φαίνεται λίγο υπερβολικό. Αλλά επειδή υπάρχει νέα ιδιοκτησία ποτέ δεν ξέρεις».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Αθηναϊκό ντέρμπι που ακολουθεί την Κυριακή (29/09) στο οποίο υπάρχει ένα μεγάλο πρέπει, ειδικά μετά την ισοπαλία με την Καλλιθέα (22/09, 0-0). Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά για το ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι, ενώ είναι σχεδόν δεδομένο πως οι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς αλλά και Μουκουντί θα είναι εκτός αποστολής. Ενώ στάθηκε στο γεγονός πως ο Κάλενς έχει δείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι στον Ιωαννίδη.

Τέλος τόνισε πως από όλους τους αμφίβολους παίκτες της ΑΕΚ η επιστροφή του Ρότα είναι η πιο σημαντική, καθώς έτσι ο Πινέδα θα επιστρέψει στη μεσαία γραμμή, στη φυσική του θέση, ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι της ΑΕΚ, ενώ η ομάδα θα παίζει με κανονικό δεξί μπακ.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like