Αρχική » Τσακίρης: «Το φορ, ο Πινέδα και η υποχρέωση»

Τσακίρης: «Το φορ, ο Πινέδα και η υποχρέωση»

by admin

Δεν βλέπει ενεργοποίηση ενός εκ των Τσίτσαν Στάνκοβιτς ή Γιώργου Αθανασιάδη στην ΑΕΚ, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Αλμπέρτο Μπρινιόλι ο Γιώργος Τσακίρης, όπως στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι σημαντικά πολύ κακά μαντάτα για τον Μπρινιόλι αλλά και την ΑΕΚ αυτά. Ήταν σε μια διαδικασία επιστροφής στην κανονικότητα το παιδί, δυστυχώς θα πάει πολύ πίσω και μακάρι να μην πάει και πάρα πολύ πίσω. Ειδικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα τον στηρίξει η ΑΕΚ, μακάρι να το ξεπεράσει ο Αλμπέρτο. Δεν έχει αλλάξει κάτι πάντως, για κάποιον από τους δύο που είναι στον πάγο. Έχει Στρακόσα και Θεοχάρη, σήμερα που μιλάμε δεν βλέπω να γίνεται κάτι και να ενεργοποιηθεί ξανά Στάνκοβιτς ή Αθανασιάδης», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στο νέο «όχι» των «κιτρινόμαυρων» στη Μοντερέι, αναφορικά με την παραχώρηση του Πινέδα, που δείχνει και τιος προθέσει τους.

Ο Τσακίρης επισήμανε ότι υπάρχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης στους παίκτες της ΑΕΚ, για την διαχείριση και τα λάθη που έγιναν με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδας, τονίζοντας ότι το θέμα είναι, επιτέλους, το μάθημα να τους γίνει πάθημα.

Ενώ εκτίμησε ότι η «Ένωση» πάει για κάτι πολύ δυνατό στην θέση του σέντερ φορ, εφάμιλλο του Γκαρσία, προκειμένου να τονώσει και τον εσωτερικό ανταγωνισμό της.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like