Αρχική » Τσακίρης: «Οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα – Τρεις θέσεις παίζονται για το αρχικό σχήμα»

Τσακίρης: «Οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα – Τρεις θέσεις παίζονται για το αρχικό σχήμα»

by admin

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης (24/07, 21:00) με αντίπαλο την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» αναφέρθηκε αρχικώς στην όμορφη και συγκινητική τελετή που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης στην OPAP Arena με τα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων των Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου, κάνοντας λόγο για την ουσιαστική ολοκλήρωση του γηπέδου, όπως είχε υποσχεθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αναφορικά με το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, εξέφρασε την πίστη του πως στη Νέα Φιλαδέλφεια θα βρίσκονται περίπου 20.000-25.000 φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων», με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει δουλέψει καλά την ομάδα, να την έχει συγκεντρωμένη στον στόχο, θέλοντας να πάρει από το πρώτο ματς σκορ πρόκρισης.

Τέλος, για τους βασικούς αύριο, τόνισε πως οι Πινέδα, Μουκουντί και Μπρινιόλι χτυπούν την πόρτα της αρχικής ενδεκάδας, με τους Στρακόσα, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Λιούμπιτσιτς και Πινέδα να έχουν τον πρώτο λόγο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like