Αρχική » Τρία Master με συνολικά 30.000€ έρχονται εντελώς δωρεάν* στη Stoiximan! – Koubanezos.gr

Τρία Master με συνολικά 30.000€ έρχονται εντελώς δωρεάν* στη Stoiximan! – Koubanezos.gr

by admin

Πόσο κοντά νιώθεις σε ένα μεγάλο έπαθλο, όταν από αυτό σε χωρίζουν δύο σωστές απαντήσεις;

Τα Master της Stoiximan συνεχίζονται, με τρεις αγώνες που δημιουργούν ενδιαφέρον και μοιράζουν συνολικά 30.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν*.

Ο ΠΑΟΚ πάει στη Σουηδία για να αντιμετωπίσει τη Μάλμε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η συνάντηση με την πρωταθλήτρια της σκανδιναβικής χώρας φέρνει Master στη Stoiximan κι έπαθλο 10.000€ σε μετρητά. Τα ερωτήματα, είναι: “Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ του αγώνα στην κανονική διάρκεια” και “Ποιος παίκτης θα σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα” (τα ερωτήματα τίθενται έτσι ακριβώς, στην ενότητα Master, στη σελίδα της Stoiximan).

Διεκδικείς έως 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο Μάλμε – ΠΑΟΚ!

Απαντώντας στα παραπάνω ερωτήματα, παίζεις και στο Master που μοιράζει άλλα 10.000€ σε μετρητά, στις 06/8, στο ΠαναθηναϊκόςΆγιαξ. Ο 3ος προκριματικός γύρος του Europa League σου δίνει χώρο να δοκιμαστείς, εντελώς δωρεάν*.

-Διεκδικείς έως 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο Παναθηναϊκός – Άγιαξ!

Το τρίτο Master στο οποίο μοιράζονται επίσης 10.000€ σε μετρητά, έρχεται με τον τελικό του Community Shield στις 10 Αυγούστου, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι. Αν μπορείς να μαντέψεις ποιο θα είναι το σκορ του αγώνα στην κανονική διάρκεια, καθώς και το ποιος παίκτης θα βάλει το πρώτο γκολ, τότε μάλλον θα είναι η μέρα σου.

-Διεκδικείς έως 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι !

Ανάλογα με την ακρίβεια των προβλέψεων σου, θα πάρεις και την αντίστοιχη θέση στην κατάταξη μεταξύ των συμμετοχών σε κάθε Master ενώ δεν υπάρχει υποχρέωση συμμετοχής και στους τρεις αγώνες.

Το ποδοσφαιρικό θέαμα είναι ήδη εδώ και σε περιμένει, με τη Stoiximan να μοιράζει από 10.000€ (30.000€ στο σύνολο), σε κάθε ένα τα τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια αυτής της εβδομάδας.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

&siteid=538&gclid=CjwKCAjwyY6pBhA9EiwAMzmfweoDNAUa7cdgmIHap_JvOGFF-PJmFHVaXIPZlzepqr53vv9Siq1OWhoCAD0QAvD_BwE”]

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like