Αρχική » Το… τηλεοπτικό μήνυμα της Μελέτη! (ΦΩΤΟ) – Koubanezos.gr

Το… τηλεοπτικό μήνυμα της Μελέτη! (ΦΩΤΟ) – Koubanezos.gr

by admin

Ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη, το οποίο αφορά τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην οποία δεν συμμετάσχει για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια.

Η σημερινή (19/06) ημέρα αφορά κυρίως την πρεμιέρα για διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα και εκπομπές, ωστόσο υπάρχουν και αρκετές αλλαγές στα πρόσωπα των παρουσιαστών.

Ένα όνομα που θα απουσιάζει από τα τηλεοπτικά προγράμματα, είναι αυτό της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία δεν θα έχει φέτος κάποια τηλεοπτική στέγη, καθώς πλέον βρίσκεται στην Ευρωβουλή.

Η 45χρονη Ευρωβουλευτής ξεκίνησε την καριέρα της στον «φακό» στο Alter το 2003 και είχε το ρόλο της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, έχοντας τελειώσει τις σπουδές της στη δημοσιογραφία.

Από τότε, η Ελεονώρα Μελέτη, έχει αλλάξει κάποια τηλεοπτικά «σπίτια», όμως το 2021 βρέθηκε στο Mega, όπου έμεινε τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας την εκπομπή της πολύ πρωινής ζώνης Mega Καλημέρα.

Το καλοκαίρι αυτή η εκπομπή διεκόπη λόγω της πρότασης που είχε η Μελέτη για την Ευρωβουλή και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τη Νέα Δημοκρατία και μιας και εκλέχθηκε, είναι η πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια που θα απουσιάζει από τα τηλεοπτικά πάνελ.

Με τη σειρά της, η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε με story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να στείλει μήνυμα στήριξης στους συναδέλφους της για τα… ζόρια που περνούν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like