Αρχική » Το… δώρο του Λουτσέσκου και όσα ακολουθούν στον ΠΑΟΚ

Το… δώρο του Λουτσέσκου και όσα ακολουθούν στον ΠΑΟΚ

by admin

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να… αποφορτιστούν από την συνεχόμενη δουλειά στο Χορστ θα έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Μετά από μία εξαντλητική εβδομάδα, με διπλές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενημέρωσε τους παίκτες μετά το φιλικό με τη Χιμπέρνιαν πως σήμερα θα έχουν ρεπό.

Αυτό, όπως είναι φυσιολογικό, προκάλεσε τη θετική αντίδραση των ποδοσφαιριστών, με το ραντεβού για τους «ασπρόμαυρους» να δίνεται τη Δευτέρα το πρωί στο αθλητικό κέντρο που προπονείται η ομάδα έξω από το Φένλο.

Θα υπάρξει, βέβαια, και ένα νέο… παλιό πρόσωπο, αφού στις προπονήσεις θα μετέχει ξανά ο Τόμας Κεντζιόρα, μετά την αποχώρησή του από την Ντιναμό Κιέβου και τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Ο Πολωνός άσος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και θα αμείβεται με ένα ποσό που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Τρίτη το απόγευμα ο «Δικέφαλος του βορρά» είναι προγραμματισμένο να δώσει το τρίτο του φιλικό ματς επί ολλανδικού εδάφους, καθώς θα αντιμετωπίσει τη βελγική Γκενκ που θα έχει δύο ημίχρονα των 60 λεπτών (120 συνολικά).

Εντωμεταξύ, έχει ξεκινήσει η «ασπρόμαυρη» κατασκοπία ενόψει του β’ προκριματικού γύρου του Champions League, καθώς άνθρωποι του ΠΑΟΚ (Ιωάννης Θωμαΐδης και Μάκης Κοσμίδης) θα παρακολουθήσουν την προσεχή Τετάρτη (10/7) από κοντά τη ρεβάνς Μπάνια Λούκα-Εγνατία, ώστε να ενημερώσουν τον Λουτσέσκου για τη δυναμική της ομάδας που θα αντιμετωπίσουν οι Θεσσαλονικείς.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like