Αρχική » Τισουντάλι: «Ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα – Στο γήπεδό μας θα κάνουμε ό,τι πρέπει»

Τισουντάλι: «Ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα – Στο γήπεδό μας θα κάνουμε ό,τι πρέπει»

by admin

Βέβαιος ότι στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση ξεπερνώντας το εμπόδιο της Μάλμε εμφανίστηκε ο Τισουντάλι στις δηλώσεις του.

«Ανυπομονώ να παίξω για πρώτη φορά μπροστά στους οπαδούς μας. Θα τα καταφέρουμε στο γήπεδό μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως αισθάνεται για το ντεμπούτο του:

«Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου με την ομάδα. Νομίζω ότι το 2-2 είναι καλό αποτέλεσμα και κρατάμε τα πάντα στα χέρια μας».

Για την στήριξη από τον κόσμο στο δεύτερο παιχνίδι:

«Ανυπομονώ να παίξω για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους μας. Είναι καλή ομάδα η Μάλμε, αλλά και εμείς είμαστε καλή και έμπειρη ομάδα και θα καταφέρουμε να κάνουμε στο γήπεδό μας ό,τι πρέπει».

Για την δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου ότι είναι ικανοποιημένος, απέναντι σε μία ομάδα που είχε παίξει πολλά επίσημα ματς:

«Αυτό φάνηκε στις κινήσεις τους στο γήπεδο. Είναι και ο τρόπος παιχνιδιού τους τέτοιος, αλλά είχαν πολλές κινήσεις κατά την διάρκεια του αγώνα. Εμείς χρησιμοποιήσαμε περισσότερο την εμπειρία μας και ήρθε ένα καλό αποτέλεσμα, αν υπολογίσουμε ότι υπάρχει και η ρεβάνς της Τούμπας».

Για το αν μπορεί να παίζει και ως φορ και στα άκρα:

«Τα τελευταία χρόνια έπαιξα περισσότερο ως κεντρικός επιθετικός, αλλά δεν έχω θέμα. Αν με χρειαστεί ο προπονητής και στα αριστερά, θα αγωνιστώ εκεί.
Οι συνεργασίες έρχονται με τον καιρό και τις προπονήσεις. Έχω καλό προαίσθημα ότι θα βρισκόμαστε με τους συμπαίκτες μου, θα γνωριστούμε. Θέλει δουλειά, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι θετικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like