Αρχική » Τζούριτσιτς: «Χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση για να πάμε ψηλότερα»

Τζούριτσιτς: «Χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση για να πάμε ψηλότερα»

by admin

Τη δεύτερη νίκη στη φετινή Stoiximan Super League πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής (22/09) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε δύσκολα με 3-1 του Πανσερραϊκού, στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» δεν ήταν άλλος από τον Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 68′ και λύτρωσε την ομάδα του με δύο τέρματα στο 81′ και το 88′!

Μιλώντας μετά το τέλος του ματς, ο 32χρονος Σέρβος δεν έκρυψε την χαρά και την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, αλλά και τη δική του εμφάνιση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση για να ανέβει ψηλότερα και να παίξει σύμφωνα με την ποιότητά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φίλιπ Τζούριτσιτς:

«Νιώθω όπως πάντα. Μπήκα και έκανα το παιχνίδι και είμαι χαρούμενος που έκανα τη δουλειά μου και πέτυχα τα γκολ. Όταν μπαίνεις στο τελευταίο 20λεπτο έχεις περισσότερη ενέργεια και όρεξη από τους υπόλοιπους παίκτες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος για το αποτέλεσμα».

Το πρωτάθλημα έχει ήδη ανέβει επίπεδο και οι ομάδες γίνονται καλύτερες. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερη ώστε να πάμε ψηλότερα. Η δουλειά που κάνουμε είναι σημαντική, πρέπει να βλέπουμε όλους αυτούς τους αγώνες σαν να είναι τελικοί και να συνεχίσουμε ολοένα και καλύτερα τη δουλειά μας. Χρειάζεται βέβαια χρόνος για να προσαρμοστούν και να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like