Αρχική » Τα ματς της ημέρας με κορυφαίες αποδόσεις στη Winmasters!

Τα ματς της ημέρας με κορυφαίες αποδόσεις στη Winmasters!

by admin

Μπορεί να μην υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Champions League αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο πριν μπούμε στον «χορό» του Europa League, η Τρίτη μάς επιφυλάσσει τρία σπουδαία παιχνίδια. Και για άλλη μία φορά, η Winmasters προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις.

Η αρχή γίνεται από το ισπανικό πρωτάθλημα. Ρεάλ Μαδρίτης και Αλαβές διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στις 22:00, για την 7η αγωνιστική της La Liga, σε ένα παιχνίδι που προσφέρεται 0% γκανιότα.

Ασφαλώς και στις αποδόσεις νικητή της Winmasters φαβορί είναι η «βασίλισσα». Ο άσος βρίσκεται στο 1.25, ενώ η ισοπαλία στο 6.60 και το διπλό της Αλαβές ανέρχεται στο 12.00. Λογικό αν σκεφτεί κανείς, πως το ρεκόρ στην παράδοση των δύο ομάδων είναι υπέρ της Ρεάλ με 31-2-5 και στο γήπεδό της 17-0-2.

Φαβορί έχουμε και στην αναμέτρηση για το League Cup Αγγλίας, μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Γουότφορντ, όπου και εδώ η Winmasters προσφέρει αποδόσεις με 0% γκανιότα. Οι «πολίτες» έχουν το πάνω χέρι στο παιχνίδι του «Έτιχαντ», το οποίο ξεκινά στις 21:45.

Combo Nights με 20 δώρα* στις σπουδαιότερες σημερινές αναμετρήσεις – Κάθε μέρα προσφορές* στο επετειακό Sports Calendar*

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι κατά πολύ ποιοτικότερο σύνολο από την αντίπαλό τους, αλλά και η παράδοση είναι συντριπτικά με το μέρος τους. Με 20 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες (13-2-3 στην έδρα της Σίτι), ο άσος του 1.16 δικαιολογείται απόλυτα στη Winmasters. Με την ίδια λογική, η ισοπαλία βρίσκεται στο 8.00 και το διπλό «ανεβαίνει» στο 15.00.

Τέλος, μακριά από τη La Liga και το αγγλικό ποδόσφαιρο, Ρίβερ Πλέιτ και Κόλο Κόλο διεκδικούν στο κατάμεστο «Μουνουμεντάλ», μία θέση στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το παιχνίδι είναι ο επαναληπτικός της φάσης των «8» του πρώτου αγώνα στην έδρα της Κόλο Κόλο, που έληξε ισόπαλος με 1-1. Σέντρα στην σπουδαία αναμέτρηση έχουμε στις 03:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η Ρίβερ έχει ένα ρεκόρ 14-6-3 υπέρ ομάδων από τη Χιλή και συγκεκριμένα έναντι της Κόλο Κόλο 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Φαντάζει (και είναι) το φαβορί για την πρόκριση και μάλιστα από την κανονική διάρκεια (δεν μετράει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ). Στο 1.50 ο άσος στη Winmasters, στο 4.00 η ισοπαλία και στο 7.10 το διπλό των Χιλιανών.

Η winmasters γιορτάζει 10 χρόνια και κερνάει όλους τους παίκτες, προσφέροντας καθημερινά δώρα* χωρίς κατάθεση σε στοίχημα και live casino

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like