Αρχική » Τέζαρε τη Ρεάλ και σήκωσε το Supercopa η Ουνικάχα Μάλαγα!

Τέζαρε τη Ρεάλ και σήκωσε το Supercopa η Ουνικάχα Μάλαγα!

by admin

Το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν έκρυβε και το πρώτο «μπαμ» στην Ισπανία!

Η Ουνικάχα Μάλαγα κατέκτησε την πρώτη κούπα της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 90-80 στον τελικό του Supercopa που έγινε στη Μούρθια και σήκωσε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Οι πρωταθλητές του περσινού BCL μπήκαν εντυπωσιακά στην αναμέτρηση και βρέθηκαν γρήγορα στο +17 (15-32). Η Ρεάλ κυνηγούσε από πολύ νωρίς και κατάφερε σταδιακά να «ροκανίσει» τη διαφορά, πλησιάζοντας στον πόντο λίγο μετά τα μισά του τελευταίου δεκαλέπτου (73-74).

Σε εκείνο το σημείο, η ομάδα του Ιμπόν Ναβάρο… ξύπνησε και πάλι, ξεφεύγοντας με +7 χάρη στα μεγάλα τρίποντα των Τάιλερ Καλινόσκι και Κάμερον Τέιλορ (73-80). Από εκεί και πέρα, η «βασίλισσα» δεν είχε κάποια αντίδραση και έχασε τον τίτλο, ο οποίος πήγε στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα με 22 πόντους ήταν ο Τέιλορ, ενώ 16 είχε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Πέρι και 14 ο Γιάνκουμπα Σίμα. Από τη Ρεάλ, 19 πόντους είχε ο Φακούντο Καμπάτσο, 13 ο Γκάμπι Ντεκ, 12 ο Σέρχι Γιουλ και 7 με 13 ριμπάουντ ο Έντι Ταβάρες.

Τα δεκάλεπτα: 19-32, 45-49, 63-68, 80-90

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like