Αρχική » Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ώρα για τον πρώτο τίτλο, αυτόν του Super Cup στην Πορτογαλία, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να αντιμετωπίζει την Πόρτο.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΠΟΡΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Μουνισιπάλ ντε Αβέιρο», (32,830), Αβέιρο
  • Στις τελευταίες 63 μεταξύ τους αναμετρήσεις, η Σπόρτινγκ έχει επικρατήσει 15 φορές και η Πόρτο 25, ενώ 23 παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.
  • Σε τελικό Super Cup Πορτογαλίας έχουν βρεθεί αντιμέτωπες δυο φορές, με τη Σπόρτινγκ να επικρατεί και τις δυο.

Ρεπορτάζ Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η περσινή πρωταθλήτρια Πορτογαλίας είναι έτοιμη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, χωρίς να έχει αλλάξει πολλά πράγματα στο ρόστερ της. Τα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε δεν ήταν πολλά, όμως έμεινε αήττητη σε τρία ματς η ομάδα της Λισαβόνας, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Στο πρόσφατο φιλικό της, η Σπόρτινγκ επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο χάρη στα γκολ των Γκονσάλβες, Έντουαρντς και Τρινκάο. Ο θεσμός του Super Cup δεν είναι το… φόρτε της Σπόρτινγκ, καθώς τελευταίος της τίτλος ήταν το 2021 και μετά ταξιδεύουμε στο 2015. Συνολικά, μετράει 6 κούπες στο Super Cup Πορτογαλίας.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί οκτώ φορές στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις ανεξαρτήτως διοργάνωσης της το Over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Τραυματίες οι Ζούστε και Νούνο Σάντος.

Πιθανές ενδεκάδες (4-3-2-1): Κοβάσεβιτς – Κατάμο, Κουαρέσμα, Ινάσιο, Ντεμπάστ – Κουέντα, Χιούλμαντ, Μορίτα – Γκονσάλβες, Τρινκάο – Γιόκερες.

Ρεπορτάζ Πόρτο

Η Κυπελλούχος Πορτογαλίας θέλει να πάρει «εκδίκηση» για το χαμένο πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν και έχει ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία της, προκειμένου να πραγματοποιήσει καλή πορεία σε εγχώριες και όχι μόνο διοργανώσεις. Μέχρι στιγμής, έδωσε οκτώ φιλικά παιχνίδια και τα κέρδισε όλα, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και σκοράροντας με αρκετή άνεση. Στο θεσμό του Super Cup Πορτογαλίας μετράει 12 κατακτήσεις, με πιο πρόσφατη αυτή του 2022.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί έξι φορές στα τελευταία δέκα ματς της ανεξαρτήτως διοργάνωσης, το No/Goal.

Απουσίες: Τραυματίας ο Ζαϊντού.

Πιθανές ενδεκάδες (4-5-1): Ράμος – Μάριο, Πέδρο, Οτάβιο, Φερνάντες – Βαρέλα, Γκρούγιτς, Μπόρτζες, Γκονζάλεζ, Γκαλένο – Λόαντερ.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο προγνωστικά

Οι δυο ομάδες θα παλέψουν για τον τίτλο, ωστόσο θα πρέπει να είναι και… προσεκτικές στα πρώτα λεπτά του ματς. Θεωρούμε πως και το ενδεχόμενο της παράτασης είναι αρκετά πιθανό, όμως εμείς θα επιλέξουμε ένα combo που πληρώνει στο 2.08 από το Pamestoixima.gr. Συγκεκριμένα, στηρίζουμε την ισοπαλία του πρώτου ημιχρόνου μαζί με το Under 2,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Πορτογαλία – Super Cup – 03/08/2024 22:15

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο

Χ ημίχρονο & Under 2,5 γκολ πρώτου ημιχρόνου

2,08

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like