Αρχική » Σπανούλης: «Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία και η κουλτούρα – Τις έχω δει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα»

Σπανούλης: «Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία και η κουλτούρα – Τις έχω δει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα»

by admin

Μια Εθνική ομάδα βγαλμένη από τα καλύτερα όνειρα των Ελλήνων σάρωσε τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς με 96-68 στο κατάμεστο ΣΕΦ και προκρίθηκε στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει Κροατία ή Δομινικανή Δημοκρατία.

Μετά την αναμέτρηση, ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στη σωστή νοοτροπία και κουλτούρα που έχει δείξει μέχρι στιγμής η «γαλανόλευκη» παρά το μικρό διάστημα προετοιμασίας, αποθεώνοντας τους παίκτες του για την εμφάνισή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα το πω τώρα που κερδίσαμε. Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι η νοοτροπία και η κουλτούρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έχω δει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Βγάλαμε πολλούς αιφνιδιασμούς. Οι παίκτες προσέγγισαν εκπληκτικά το παιχνίδι και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Θέλαμε να βγάλουμε τον Ντόντσιτς εκτός παιχνιδιού. Θέλαμε να τον πιέζουμε σε όλο το γήπεδο. Όλα τα παιδιά που ήταν πάνω του έκαναν εξαιρετική δουλειά. Το πιο σημαντικό δεν είναι αυτά που γράφει η στατιστική, αλλά αυτό που δίνει ο καθένας στην ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ένα καλό σύνολο που θα παίζει μόνο για τη νίκη».

Για τον μεγάλο τελικό: «Περιμένουμε αντίπαλο και θα προετοιμαστούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like