Αρχική » Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΑΠΟΕΛ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΑΠΟΕΛ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Στην Μπρατισλάβα δοκιμάζεται απόψε ο πρωταθλητής Κύπρου ΑΠΟΕΛ, αντιμετωπίζοντας την Σλόβαν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΑΠΟΕΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Τέχελνε Πολ» (22.500), Μπρατισλάβα.
  • Διαιτητής: Άλαρντ Λίντχαουτ.
  • Δύο φορές αναμετρήθηκαν στο παρελθόν, με τον ΑΠΟΕΛ να μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία.
  • Η Σλόβαν έχει απολογισμό 1-2-3 κόντρα σε ομάδες από την Κύπρο, ενώ ο ΑΠΟΕΛ μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία απέναντι σε ομάδες από την Σλοβακία.

Ρεπορτάζ Σλόβαν Μπρατισλάβας

Με το εμφατικό 5-0 επί της Τσέλιε, η Σλόβαν πήρε την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ενώ στο πρώτο παιχνίδι που είχε λήξει 1-1 είχε μείνει με δέκα παίκτες, αυτή τη φορά ήρθε η σειρά των Σλοβένων να δεχτούν κόκκινη κάρτα, μόλις στο 16’. Μάλιστα, ο Τόλιτς σκόραρε κιόλας από το φάουλ, κάνοντας πολύ πιο εύκολη την συνέχεια. Ο Στρέλετς βρήκε δίχτυα δύο φορές (30’, 72’), ενώ ο Μακ (60’) κι ο Μπαρσεγκιάν (75’) πρόσθεσαν από ένα τέρμα για το τελικό 5-0. Ακολούθησε το ζόρικο 1-0 απέναντι στην Σπορ Ποντμπρεζόβα, με την Σλόβαν να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα χάρη σε πέναλτι του Μπαρσεγκιάν στο 77’.

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία επτά εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς της επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού ο Πάουστσεκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τάκατς, Μπάιριτς, Κάσια, Βίμερ, Μπλάκμαν – Κούτσκα, Σαββίδης, Ζουμπερού – Μακ, Βάις, Στρέλετς..

Ρεπορτάζ ΑΠΟΕΛ

Πήγε στη Μολδαβία με προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη με 1-0 στο ΓΣΠ, και τελικά έκανε τη δουλειά του για να κλειδώσει την παρουσία στην επόμενη φάση των προκριματικών. Ο ΑΠΟΕΛ κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έκαναν το 1-0 στο 60’ με τον Πλάτιτσα, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Ωστόσο, η απάντηση των Κυπρίων ήταν άμεση, με τον Μαρκίνιος να κάνει φοβερή ατομική ενέργεια και να εκτελεί από το ύψος του πέναλτι για το 1-1 στο 65΄. Έκτοτε και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, όμως η ισοπαλία παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι ευρωπαϊκά ματς επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζεται ο Σαρφό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπέλετς – Σούσιτς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Κουιντίγια – Εντονγκαλά, Τεχέρα, Κοσταντίνοφ – Μαρκίνιος, Δώνης, Ντράζιτς.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΑΠΟΕΛ προγνωστικά

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση και γενικώς ένα ζευγάρι χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Επιβλητική στην προηγούμενη φάση η Σλόβαν κόντρα στην Τσέλιε, παίζοντας βέβαια και με παίκτη παραπάνω από το 16’ στο δεύτερο ματς. Πάντως έδειξε ικανή για μεγάλα πράγματα, καθώς έχει και τέσσερα ματς παραπάνω από τον αντίπαλό της στα πόδια της. Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ έχει καλή ομάδα αλλά δεν έδειξε κάτι τρομερό απέναντι στην αρκετά πιο αδύναμη Πετροκούμπ. Αναπόφευκτα οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και δείχνουν ικανοί να ξεκινήσουν την σειρά με νίκη. Θα πάμε με τον άσο στο 2.25 της Novibet.

Champions League – 07/08/2024 21:30

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΑΠΟΕΛ

1

2,25

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like