Αρχική » Σημαντική κίνηση για τον Παναθηναϊκό: Έκλεισε την παίκτρια WNBA Ελίζαμπεθ Ντίξον

Σημαντική κίνηση για τον Παναθηναϊκό: Έκλεισε την παίκτρια WNBA Ελίζαμπεθ Ντίξον

by admin

Μία πολύ σημαντική κίνηση ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός στο Μπάσκετ Γυναικών!

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση της Ελίζαμπεθ Ντίξον, που αγωνίζεται ως σέντερ (1,96μ.) και αναμένεται να προσφέρει σπουδαίες βοήθειες στη ρακέτα της ομάδας.

Η 23χρονη αγωνίζεται μέχρι σήμερα στο WNBA για τους Phoenix Mercury και θα έρθει στην Ελλάδα όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της εκεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελίζαμπεθ Ντίξον για την αγωνιστική σεζόν 2024-25 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Ο Σύλλογος προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση της Αμερικανίδας Ελίζαμπεθ Ντίξον που αγωνίζεται ως σέντερ με ύψος 1,96μ. και αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα μέσα στη ρακέτα.

Η 23χρονη Ντίξον απόφοιτη του Louisville, αγωνίστηκε στο WNBA ωστόσο πήρε μεταγραφή τη σεζόν 2023-24 στην Ιταλική Faenza έχοντας κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα 13.6 πόντους, 8.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά ματς. Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν επέστρεψε στο WNBA όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα και θα έρθει στην Ελλάδα όταν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της με την ομάδα Phoenix Mercury στο WNBA.

To βιογραφικό της:

College Georgia Tech (2018–2019)

Louisville (2019–2023)

2023 Phoenix Mercury (WNBA)

2023 Connecticut Sun (WNBA)

2023-2024 Faenza Basket Project (Italy)

2024 -July Phoenix Mercury (WNBA)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like