Αρχική » Σε διαπραγματεύσεις με τον εξαιρετικό σκόρερ Κάρλικ Τζόουνς η Παρτίζαν

Σε διαπραγματεύσεις με τον εξαιρετικό σκόρερ Κάρλικ Τζόουνς η Παρτίζαν

by admin

Η Παρτίζαν τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, έχοντας προχωρήσει σε ολικό «λίφτινγκ» με πολλές αποχωρήσεις και αρκετές αφίξεις.

Ο επόμενος στόχος της ομάδας του Βελιγραδίου δεν είναι άλλος από τον Κάρλικ Τζόουνς. Ο 27χρονος Αμερικανός με διαβατήριο του Νοτίου Σουδάν πρόκειται για έναν εξαιρετικό σκόρερ ύψους 1,83μ., τον οποίο οι «ασπρόμαυροι» επιχειρούν να φέρουν για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Ο Κάρλικ Τζόουνς πέρασε την περασμένη σεζόν στην Κίνα με τους Zhejiang Golden Bulls, ενώ πιο πριν προσπάθησε να βρει σταθερό χρόνο στο NBA με τις φανέλες των Ντάλας Μάβερικς, Ντένβερ Νάγκετς και Σικάγο Μπουλς, χωρίς ποτέ να τα καταφέρει.

Παρόλα αυτά, κατέθεσε τα «διαπιστευτήριά» του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, όπου εκπροσώπησε το Νότιο Σουδάν και ήταν στους πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης με 20,4 πόντους, αλλά και κορυφαίος δημιουργός με 10,4 ασίστ κατά μέσο όρο.

Την ίδια χρονιά, βγήκε MVP και πρώτος σκόρερ της θυγατρικής λίγκας του NBA, καθώς μέτρησε 23,4 πόντους και 7,1 ασίστ κατά μέσο όρο με τη φανέλα των Windy City Bulls.

Δείτε μερικά highlights του:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like