Αρχική » Σεντ Τζόνστον – Αμπερντίν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Σεντ Τζόνστον – Αμπερντίν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Σκωτίας με την πολύ σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στη Σεντ Τζόνστον και την Αμπερντίν να τραβάει τα βλέμματα.

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «ΜακΝτίαρμιντ Παρκ», (10696), Περθ
  • Στις τελευταίες δέκα μεταξύ τους αναμετρήσεις, η Σεντ Τζόνστον επικράτησε δυο φορές, η Αμπερντίν πήρε τέσσερις νίκες, ενώ τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.
  • Στις τελευταίες δέκα μεταξύ τους αναμετρήσεις, έχει επιβεβαιωθεί σε όλα τα ματς το Under 2,5 και στις επτά το No/Goal.

Ρεπορτάζ Σεντ Τζόνστον 

Κατάφερε να σωθεί στην πρώτη κατηγορία της Σκωτίας με αρκετή δυσκολία την προηγούμενη σεζόν η Σεντ Τζόνστον, η οποία χρειάστηκε νίκη στο φινάλε επί της Μάδεργουελ για να παραμείνει στα κορυφαία «σαλόνια». Φέτος, θέτει νέους στόχους, ξεκινώντας από ένα απαιτητικό ματς. Για το θεσμό του League Cup Σκωτίας, η Σεντ Τζόνστον κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της με τρεις νίκες και μία ήττα, ενώ τώρα προετοιμάζεται για το νοκ-άουτ με τη Ρέιντζερς. Στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε έμεινε αήττητη σε τρία παιχνίδια, μετρώντας ισάριθμες νίκες κόντρα σε… βατούς αντιπάλους.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί τέσσερις φορές στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις της το Over 2,5 και το Goal/goal.

Απουσίες: Απόντες οι Κλαρκ, Ρέινμοντς και Ικπεάζου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-1-1): Σινκλερ – Κίλτιενς, Νίλσον, Ολουφούνια, Ράιτ – Κ. Σμιθ, ΜακΦέρσον, Μ. Σμιθ, Κλαρκ – Κάρεϊ – Σιντιμπέ.

Ρεπορτάζ Αμπερντίν

Άνετα σώθηκε στην κορυφαία κατηγορία του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου πέρσι η Αμπερντίν, η οποία δεν είχε άγχος στα πλέι-οφ παραμονής, ωστόσο φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να αγγίξει τις θέσεις της πρώτης επτάδας του βαθμολογικού πίνακα. Στo League Cup έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και κατάφερε σε τέσσερα ματς να πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Η προετοιμασία της Αμπερντίν δεν ήταν μεγάλη, δίνοντας μόλις μία φιλική αναμέτρηση, η οποία ήταν και νικηφόρα, ωστόσο η ομάδα του Τζίμμυ Τελέν έχει αρκετά παρόμοιο κορμό συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί οκτώ φορές στους τελευταίους δέκα αγώνες της το Over 2,5.

Απουσίες: Τραυματίας ο Πολβάρα. Αμφίβολος ο Μιόφσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Ντόχαν – Ντέβλιν, Γένσεν, Ρούμπεζιτς, ΜακΚένζι – Μίλνε, ΜακΓκραθ, Χόιλετ, Κλάρκσον, Σίνι – Σόκλερ.

Σεντ Τζόνστον – Αμπερντίν προγνωστικά

Κάθε αρχή και δύσκολη, έτσι και στο συγκεκριμένο ματς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σκωτίας. Η ποιότητα της Αμπερντίν είναι φανερή συγκριτικά με τη Σεντ Τζόνστον, η οποία και στα πρόσφατα παιχνίδια της για το League Cup Σκωστίας, έδειξε ότι έχει αρκετές αμυντικές ανισσοροπίες. Έτσι, καταλήγουμε στην επιλογή του διπλού στο 2.35 απόδοση του Pamestoixima.gr.

Σκωτία – Premiership – 05/08/2024 22:00

Σεντ Τζόνστον – Αμπερντίν

2

2,35

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like