Αρχική » Σεμινάριο για την πρόληψη τραυματισμών στην Ακαδημία της ΑΕΚ

Σεμινάριο για την πρόληψη τραυματισμών στην Ακαδημία της ΑΕΚ

by admin

Επιμορφωτικό σεμινάριο για την εκπαίδευση των στελεχών της Ακαδημίας της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα Σπάτα. Έπειτα από πρωτοβουλία του διοικητικού υπεύθυνου της Ακαδημίας, Αντώνη Ηλιόπουλου, ο Προϊστάμενος Τμήματος Φυσιοθεραπείας της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ Χρήστος Καρβουνίδης συνάντησε το προσωπικό της Ακαδημίας της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων με θέμα συζήτησης τον προληπτικό προγραμματισμό για αντιμετώπιση τραυματισμών.

Στο σεμινάριο ήταν παρόντες όλοι οι προπονητές, οι βοηθοί προπονητών, οι γυμναστές, οι φυσιοθεραπευτές και στελέχη του επιστημονικού επιτελείου των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Καρβουνίδης αναφέρθηκε διεξοδικά στο θέμα της πρόληψης με ειδικό ασκησιολογιο, το οποίο θα μπει στην καθημερινότητα των προπονήσεων.

Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση σε μία σειρά από επαφες που θα έχει με τους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Άλλωστε, είναι δεδομένη η πρόθεση της νέας ιδιοκτησίας υπό τον Μάριο Ηλιόπουλο να υπάρχει αλληλένδετη σχέση της πρώτης ομάδας με την Ακαδημία της Ένωσης.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like