Αρχική » Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Την πρώτη τους νίκη στην σεζόν ψάχνουν Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της La Liga.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» (42.714), Σεβίλλη.
  • Διαιτητής: Ισίδρο Ντίαθ ντε Μέδρα Εσκουδέρο.
  • Από τρεις νίκες μετρά καθεμία από τις δύο ομάδες στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις τους, με τέσσερα ματς να μένουν στην ισοπαλία.
  • Εντός έδρας η Σεβίλλη έχει απολογισμό 6-5-1 στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια κόντρα στη Βιγιαρεάλ.
  • Το goal/goal επιβεβαιώθηκε στα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς.

Ρεπορτάζ Σεβίλλης

Δεν έκανε και το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο του στον πάγκο της Σεβίλλης, καθώς στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στην πρώην ομάδα του, Λας Πάλμας, οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2. Οι Σεβιγιάνοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Σουάρεθ στο 25’, και με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι χάρη σε αυτογκόλ του Νιανζού στο 42’. Ο Σάντσεθ ξαναέδωσε προβάδισμα στην Σεβίλλη στο 61’, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Ραμίρεθ διαμόρφωσε το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Stat attack: Αγνοεί τη νίκη εδώ στους τελευταίους πέντε αγώνες της για το πρωτάθλημα.

Απουσίες: Τραυματίες παραμένουν οι Σούσο, Χορδάν και Λοκόνγκα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Νίλαντ – Σάντσεθ, Νιανζού, Γκουντέλι, Πεντρόσα – Σο, Αγκουμέ, Σαούλ – Λουκεμπάκιο, Οκάμπος, Ρομέρο.

Ρεπορτάζ Βιγιαρεάλ

Ικανοποιητικά ξεκίνησε την σεζόν η Βιγιαρεάλ, παίρνοντας την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας. Όλα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να προηγείται δύο φορές με γκολ του Ντανζούμα (18’) και αυτογκόλ του Κόκε (37’), όμως να δέχεται ισάριθμες φορές την ισοφάριση από τους Γιορέντε (20’) και Σόρλοθ (45+5’). Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν λίγες καλές στιγμές, κυρίως για τους «ροχιμπλάνκος», και το 2-2 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Stat attack: Σε οκτώ από τα τελευταία εννιά εκτός έδρας ματς της για το πρωτάθλημα επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Απουσίες: Εκτός η τριάδα Σουάρεθ, Πεντράθα και Φόιθ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Λουίζ Ζούνιορ – Φεμενία, Αλμπιόλ, Μπαϊγί, Καρντόνα – Πίνο, Παρέχο, Κομεσάνια, Μπαένα – Μορένο, Ντανζούμα.

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ προγνωστικά

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, όπως φαίνεται κι από την πρόσφατη προϊστορία των δύο ομάδων. Η Σεβίλλη με νέο προπονητή έδειξε καλά στοιχεία στην επίθεση αλλά όχι και στην άμυνα. Ίδια ιστορία και για τη Βιγιαρεάλ, που θα χρειαστεί να παίξει πιο προσεκτικά μιας και δεν αγωνίζεται στο γήπεδό της αυτή τη φορά. Θα έχουμε γκολ σίγουρα, αλλά όχι όπως στην πρώτη αγωνιστική, καθώς προτεραιότητα και για τις δύο ομάδες θα είναι το να αποφύγουν την ήττα. Πάμε λοιπόν με την επιλογή των 2-3 γκολ στο 2.00 της Novibet.

Ισπανία – La Liga – 23/08/2024 22:30

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ

2-3 γκολ

2,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like