Αρχική » Σαββόπουλος: «Μετά τη διακοπή η επιστροφή του Φαμπιάνο – Με συνταγή Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Σαββόπουλος: «Μετά τη διακοπή η επιστροφή του Φαμπιάνο – Με συνταγή Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ»

by admin

Τα τελευταία νέα του Άρη ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας πως απών θα είναι ο Φαμπιάνο, ενώ την ίδια στιγμή θα επιστρέψει ο Σουλεϊμάνοφ.

«Ο Φαμπιανο θα επιστρέψει μετά τη διακοπή, για να μην ρισκάρουν στον Άρη να γίνει κάτι χειρότερο. Αυτό είναι και το μόνο σοβαρό πρόβλημα. Ο Σουλεϊμάνοφ έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ, αλλά δύσκολο να τον δούμε από την αρχή όμως», είπε αρχικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Εθνικό για το Κύπελλο, εκτιμώντας πως αρκετοί έχασαν σημαντικό έδαφος στην ιεραρχία του ρόστερ μετά από την κακή εμφάνιση που έκαναν.

«Πέρα από τον Χουάνκαρ δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε με τον Εθνικό από τον Άκη Μάντζιο. Είναι κάποιοι που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η εικόνα του Ζουλ ήταν πολύ κακή. Αντί να το δει ως μια ευκαιρία, το είδε ως μια αγγαρεία. Αυτό θα πρέπει να ηχήσει σαν καμπανάκι για τον ίδιο.

Ακόμα ο Σαβέριο δεν ήταν σε καλή μέρα. Έχει καλά στοιχεία, αλλά σε ένα ματς είναι του ύψους, αλλά στα περισσότερα είναι του βάθους. Επίσης ο Ρόουζ δείχνει να είναι λίγο πιο βαρύς και δεν εμπνέει την ίδια σιγουριά».

Τέλος, ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε και την εκτίμησή του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Άκης Μάντζιος, που εκτός απροόπτου θα είναι παρόμοια με αυτήν που αγωνίστηκαν οι «κίτρινοι» κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Δεν θα έχουμε αλλαγές με ΠΑΟΚ, κρατώ μια επιφύλαξη για τον Ούγκο Μάγιο λόγω του θέματος που έχει στο πόδι. Αν είναι καλά θα αγωνιστεί αυτός».

Ακούστε το ρεπορτάζ του Άρη από τον Αλέξη Σαββόπουλο:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like