Αρχική » Σίτι – Γιουνάιτεντ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Σίτι – Γιουνάιτεντ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Στο «Wembley» ανοίγει η αυλαία της νέας σεζόν στην Αγγλία με το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Community Shield.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Wembley», (90.000), Λονδίνο
  • Διαιτητής: Τζάρρεντ Γκίλετ
  • Στις τελευταίες δέκα μεταξύ τους αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, η Σίτι μετράει οκτώ νίκες και η Γιουνάιτεντ αντίστοιχα δυο.
  • Έχει επιβεβαιωθεί επτά φορές στις τελευταίες δέκα μονομαχίες τους το Over 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Premier League για τέταρτη διαδοχική φορά και τώρα ξεκινάει μια νέα σεζόν με αρκετές αλλαγές. Έχοντας χάσει αρκετούς παίκτες στο μεταγραφικό «παράθυρο», το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα προσπαθεί να βρει λύσεις για τη νέα χρονιά, ωστόσο στα φιλικά προετοιμασίας του δεν είχε την καλύτερη εικόνα. Οι «πολίτες» ηττήθηκαν με 4-3 από τη Σέλτικ, με 3-2 από τη Μίλαν και με 4-1 στα πέναλτι από την Μπαρτσελόνα, ενώ στο πιο πρόσφατο ματς τους επικράτησαν με 4-2 επί της Τσέλσι.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί οκτώ φορές στα τελευταία της δέκα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης το Goal/goal.

Απουσίες: Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Έντερσον, Ρόδρι και Ισά Καμπορέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Ορτέγκα, – Λιούις, Ντίας, Ακάνζι, Γκβάρντιολ, – Κόβασιτς, Ντε Μπρόινε, – Μπομπ, Σίλβα, Γκρίλις, – Χάαλαντ.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά από μία σεζόν με πολλά προβλήματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει το FA Cup, επικρατώντας της Τσέλσι στον τελικό και τώρα μπορεί να διεκδικήσει το Community Shield, για να ξεκινήσει θετικά τη χρονιά της, στην οποία θα έχει ξανά τον Έρικ Τεν Χαγκ στο «τιμόνι» της παρά την… καταστροφολογία της προηγούμενης σεζόν. Έχοντας πραγματοποιήσει στοχευμένες κινήσεις στις μεταγραφές της, έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής ένα αρκετά καλό σύνολο, όπως φάνηκε στα φιλικά της. Εκεί, οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν με 2-0 τη Ρέιντζερς, επικράτησαν με 4-3 στα πέναλτι της Άρσεναλ και με 3-2 κόντρα στην Μπέτις, ενώ είχαν ηττηθεί με 1-0 από τη Ρόζενμποργκ και με 3-0 από την Λίβερπουλ.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί έξι φορές στα τελευταία της δέκα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης το Over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Λένι Γιορό και Τιρέλ Μαλάσια, ενώ εκτός είναι παράλληλα οι Ράσμους Χέιλουντ και Γουίλ Φις. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Βίκτορ Λίντελοφ και Χάρι Μαγκουάιρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ονάνα, – Νταλότ, Έβανς, Μαρτίνεζ, Αμάς, – Κασεμίρο, Μέινου, – Αμάντ, Φερνάντες, Ράσφορντ, Ζίρκζεϊ.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά 

Κάθε ξεκίνημα είναι «ύπουλο» για τα φαβορί και πόσο μάλλον σε έναν τελικό που… όλα παίζονται. Η Μάντσεστερ Σίτι σαφώς υπερέχει σε ποιότητα και αυτός είναι ο λόγος του τίτλου του φαβορί, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» μέχρι στιγμής φαίνεται να έχουν «δέσει» πιο σύντομα σαν σύνολο. Πιστεύουμε πως καμία από τις δυο ομάδες δεν θα… ανοιχτεί από την εκκίνηση του παιχνιδιού και έτσι θα επιλέξουμε το Χ ημιχρόνου στο 2.60 του Pamestoixima.gr.

Αγγλία – EFL Cup – 10/08/2024 17:00

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χ ημίχρονο

2,60

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like