Αρχική » Σάο Πάολο – Γκρέμιο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Σάο Πάολο – Γκρέμιο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν κοντά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Estadio Do Morumbi» (77.011), Σάο Πάολο
  • Διαιτητής: Γκουστάβο Μπάουερμαν
  • Τις τελευταίες δέκα φορές που οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες, η Γκρέμιο πανηγύρισε τη νίκη πέντε φορές, η Σάο Πάολο δυο, ενώ τρία ματς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.
  • Έχει επιβεβαιωθεί επτά φορές στις τελευταίες δέκα μεταξύ τους αναμετρήσεις το No/Goal.

Ρεπορτάζ Σάο Πάολο

Πάλεψε, όμως δεν κατάφερε να πάρει βαθμό κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, σε ένα ματς που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε νωρίς με τον Λούκας Μούρα, όμως δεν μπόρεσε να βρει δεύτερο τέρμα και στο τέλος έχασε και το παιχνίδι, που την κρατάει στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς. Πλέον, το σύνολο του Λουίς Σουμπελδία είναι έτοιμο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς μέχρι την προηγούμενη ήττα, μετρούσε τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Stat attack: Μόλις δυο φορές στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το Over 2,5.

Απουσίες: Δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Πάμπλο Μάια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μοντέιρο, – Γουέλινγκτον, Φράνκο, Αρμπολέδα, Βινίσιους, – Γκουστάβο, Άλισον, – Φερέιρα, Λουτσιάνο, Μούρα, – Καλέρι.

Ρεπορτάζ Γκρέμιο

Παρά το γεγονός πως στο πρωτάθλημα δεν διανύει την καλύτερη περίοδό της, η Γκρέμιο προκρίθηκε στο Κύπελλο Βραζιλίας, επικρατώντας στο δεύτερο ματς της Οπεράριο με 3-1. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Παβόν, Έβερτον Γκαλντίνο και Γκουστάβο Νούνιεζ. Για το πρωτάθλημα, η Γκρέμιο εμφανίστηκε μακριά από τον καλό της εαυτό για άλλη μια βραδιά και ηττήθηκε με 2-0 από την Κρουζέιρο. Η ομάδα του Ρενάτο Πορταλούτι χρειάζεται διακαώς τους βαθμούς, καθώς βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με 11 βαθμούς και θέλει να βγάλει αντίδραση ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί πέντε φορές στα τελευταία επτά παιχνίδια της το No/Goal.

Απουσίες: Εκτός δράσης τέθηκαν οι τραυματίες Αντρέ Ενρίκε, Ντιέγκο Κόστα, Τζόνατα Ρόμπερτ, Λούκας Μίλα και Ζίνιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μαρτσεσίν, – Πέδρο, Σάντος, Κάνεμαν, Ρεϊνάλντο, – Βιγιασάντι, Ντόντι, – Παβόν, Εντένιλσον, Γκόμες, – Κριστάλδο.

Σάο Παόλο – Γκρέμιο προγνωστικά

Mετά από αρκετά απογοητευτικά αποτελέσματα, ήρθε η ώρα να βγάλει αντίδραση η Γκρέμιο. Μετά από μία καλή εμφάνιση στο Κύπελλο και με κύριο παράγοντα το βαθμολογικό της κίνητρο, μπορεί να «κοιτάξει στα μάτια» τη Σάο Πάολο και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της. Έτσι, καταλήγουμε στο Χ2 διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στην τιμή του 2.10.

Βραζιλία – Serie A – 18/07/2024 02:00

Σάο Πάολο – Γκρέμιο

X2

2,10

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like