Αρχική » Ρόζενμποργκ – Λίλεστρομ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ρόζενμποργκ – Λίλεστρομ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ένα τρίποντο που θα τους δώσει σημαντική τόνωση βαθμολογικά ψάχνουν Ρόζενμποργκ και Λίλεστρομ, για τη 15η αγωνιστική της νορβηγικής Eliteserien.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Λέρκενταλ» (21.423), Τρόντχαϊμ.
  • Διαιτητής: Ροχίτ Σάγκι.
  • Η Λίλεστρομ μετρά πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια απέναντι στη Ρόζενμποργκ.
  • Εντός έδρας η Ρόζενμποργκ έχει απολογισμό 10-6-2 στα τελευταία 18 παιχνίδια κόντρα στη Λίλεστρομ.
  • Στα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Ρεπορτάζ Ρόζενμποργκ

Έχασε με το βαρύ 4-1 από την Σάρπσμποργκ και ξαναμπήκε σε μπελάδες η Ρόζενμποργκ, βλέποντας τη διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού να μειώνεται στους τρεις βαθμούς. Μπορεί να μην έκανε τόσο κακή εμφάνιση όσο δείχνει το σκορ, δεδομένου ότι είχε περισσότερες τελικές (7-13), xgoals (2.70-2.77) αλλά και κατοχή (41%-59%), όμως βρέθηκε να χάνει με 4-0 χάρη σε τέσσερα γκολ του Μάιστερ (11’, 26’, 31’, 70’). Το γκολ της τιμής έβαλε ο Σέτερ στο 76’. Έτσι η Ρόζενμποργκ παρέμεινε στους 17 βαθμούς και είναι 11η, στο +3 από την 14η Τρόμσο (έχοντας παίξει ένα ματς λιγότερο). Ακολούθησε φιλικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Χολμ στις καθυστερήσεις.

Stat attack: Στα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Απουσίες: Παραμένει εκτός ο Αουγκούστινσον, ενώ κι ο Χένρικσεν είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τάνγκβικ – Κόρνικ, Κόνραντσεν Σέιντε, Γένσεν, Ρεϊτάν – Βαάνανεν, Σέλνες, Νίπαν – Μπρόχολμ, Ρεϊτάν-Σούντε, Χολμ.

Ρεπορτάζ Λίλεστρομ

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με το 3-1 επί της Στρόμσγκοντσετ, το οποίο της έδωσε σημαντική ψυχολογική και βαθμολογική ανάταση. Στο δίλεπτο 15’-17’ βρήκε δύο τέρματα με σκόρερ τους Όλσεν με πέναλτι και Κιτολάνο. Κόντρα στη ροή του αγώνα και με τη μοναδική τους τελική στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 32’. Τελικά η Λίλεστρομ βρήκε και τρίτο γκολ με τον Λουντέμο στο 47’ για να καθαρίσει το ματς και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Πλέον είναι στην 7η θέση με 19 βαθμούς και βρίσκεται στο -9 από την τετράδα.

Stat attack: Μετρά επτά συνεχόμενα over 2,5 σε επίσημες αναμετρήσεις.

Απουσίες: Πολλά τα προβλήματα για τον Γκέοργκσον, καθώς πέρα από τις σίγουρες απουσίες των Ράνγκερ και Κνούντζον είναι αμφίβολοι οι Σόλμπεργκ, Ρόσετ, Χοφ και Λάρσον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χέντενσταντ – Τσαρλς, Γκάρνας, Γκάμπριελσεν, Τόνεσεν – Ιμπραχιμάι, Λουντέμο, Άσεν – Κιτολάνο, Φέλιξ Βα, Όλσεν.

Ρόζενμποργκ – Λίλεστρομ προγνωστικά

Σε καλύτερο φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι όμως αγωνίζονται με αρκετές απουσίες. Χρειάζεται το τρίποντο η Ρόζενμποργκ για να διατηρήσει τις αποστάσεις της από τις τελευταίες θέσεις και να μην χάσει τελείως την επαφή με την τετράδα. Δύσκολη αναμέτρηση για σημείο, αντ’ αυτού θα πάμε σε ποντάρισμα στα γκολ. Θα επιλέξουμε το goal/goal & over 2,5 στο 1.80 της Novibet, δεδομένου ότι αμφότερες παίζουν επιθετικά και στην άμυνα έχουν θέματα.

Νορβηγία – Eliteserien – 21/07/2024 20:15

Ρόζενμποργκ – Λίλεστρομ

Goal/goal & Οver 2,5

1,80

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like