Αρχική » Ρεπόρτερ Ράπτορς: «Ψευδή τα δημοσιεύματα για Βεζένκοφ – Τον υπολογίζουν κανονικά στο Τορόντο»

Ρεπόρτερ Ράπτορς: «Ψευδή τα δημοσιεύματα για Βεζένκοφ – Τον υπολογίζουν κανονικά στο Τορόντο»

by admin

Μια διαφορετική πληροφορία σχετικά με τα όσα κυκλοφόρησαν νωρίτερα για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ μετέφερε Καναδός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον Μάικλ Γκρέιντζ, που ασχολείται με το ρεπορτάζ των Ράπτορς στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο του Καναδά «Sportsnet», όλα όσα ακούστηκαν για επιστροφή του Βούλγαρου φόργουορντ στον Ολυμπιακό είναι ψευδή, αφού ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά από την ομάδα του στο NBA, που θέλει να τον κρατήσει και να τον έχει μαζί της στην προετοιμασία.

«Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν τα ρεπορτάζ περί αποχώρησης του Σάσα Βεζένκοφ από το NBA για να παίξει στην Ελλάδα, δεν ισχύουν. Ο πρώην παίκτης των Κινγκς έχει ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του, οι Ράπτορς ελέγχουν τα δικαιώματά του και δεν δείχνουν διάθεση να τον αποδεσμεύσουν. Τον περιμένουν στην προετοιμασία τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκρέιντζ.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα, το «Sportando» είχε γράψει πως: «Ο Σάσα Βεζένκοφ αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Επιστρέφει στον Πειραιά έπειτα από έναν μόλις χρόνο», πληροφορία τον οποία θέλησε προφανώς να διαψεύσει ο Καναδός δημοσιογράφος.

Στην ρούκι του σεζόν ο 29χρονος φόργουορντ είχε 5,4 πόντους (37,5% στα τρίποντα) και 2,3 ριμπάουντ σε 12,2 λεπτά κατά μέσο όρο παίζοντας σε συνολικά 42 αναμετρήσεις. Έχει εγγυημένο συμβόλαιο αξίας 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το καλοκαίρι του 2025, υπάρχει οψιόν από την πλευρά της εκάστοτε ομάδας του, για έναν ακόμη χρόνο συνεργασίας με απολαβές περίπου 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like