Αρχική » Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Βαρσοβία για τον τίτλο του ευρωπαϊκού Super Cup.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «ΠΓΕ Ναροντόβι», (58 580) Βαρσοβία.
  • Διαιτητής: Σάντρο Σέρερ
  • Οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες μόλις δυο φορές στην ιστορία τους με τη Ρεάλ να έχει επικρατήσει και τις δυο φορές, τη μία με 3-1 και την άλλη με 1-0 στην έδρα της Αταλάντα.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Η κάτοχος του Champions League και πολυνίκης του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις για τη σεζόν της και στοχεύει να μπει με το «δεξί» στη χρονιά και να σηκώσει την πρώτη κούπα στην Πολωνία. Η «Βασίλισσα» στην προετοιμασία της αντιμετώπισε αρκετά θέματα, καθώς πολλοί διεθνείς ακολούθησαν τις Εθνικές τους ομάδες και δεν έχει προλάβει να δημιουργήσει ένα δεμένο σύνολο. Πλέον και με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο δυναμικό τους, όπως και με τον νεαρό αστέρα Έντρικ, οι «μερέγχες» στοχεύουν σε αρκετές κατακτήσεις φέτος, ξεκινώντας κόντρα στην αξιόλογη Αταλάντα.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί τρεις φορές στα τελευταία πέντε φιλικά της ματς το Over 2,5 γκολ στο ματς.

Απουσίες: Μόνο οι Αλάμπα και Ραμόν είναι εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά, – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Μεντί, – Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Μπέλιγχαμ, – Ροντρίγκο, Εμπαπέ, Βινίσιους.

Ρεπορτάζ Αταλάντα

Σε μια σπουδαία διάκριση έφτασε πέρσι η Αταλάντα, η οποία κατέκτησε το Europa League και επιβεβαίωσε πως πλέον ανήκει στην… ελίτ των ομάδων στην Ευρώπη. Το καλοκαίρι έγιναν αρκετές κινήσεις, με τους «μπεργκαμάσκι» να έχουν πλέον στη διάθεσή τους τον Γκόντφρεϊ, τον Σουλεμάνα, τον Ντε Κέτελαρ, αλλά και τον Ρετέγκι, αυξάνοντας έτσι τις λύσεις τους. Το σύνολο του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι μπορεί να είναι το αουτσάιντερ και μέχρι στιγμής να μην έχει δείξει θετικό προφίλ στην προετοιμασία του, όμως σε ένα μονό παιχνίδι, οι Ιταλοί είναι πάντα επικίνδυνοι.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί οκτώ φορές στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως διοργάνωσης το Over 2,5.

Απουσίες: Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Τέιν Κόπμεϊνερς, Τζόρτζιο Σκαλβίνι, Τζιανλούκα Σκαμάκα, Ελ Τουρέ και Νικολό Ζανιόλο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μούσο, – Τζιμσιτί, Χιέν, Κολάσινατς, – Ζαπακόστα, Πάσαλιτς, Ρουγκέρι Έντερσον, – Λούκμαν, Ντε Κετελάερε, – Ρετέγκι.

Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα προγνωστικά

Ένας τελικός πάντα κρύβει παγίδες, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης σίγουρα αποτελεί το μεγάλο φαβορί και έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup λόγω διαφοράς ποιότητας ανάμεσα στα δυο ρόστερ. Η αμυντική λειτουργία των «μπεργκαμάσκι» ακόμα δεν δείχνει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τη «Βασίλισσα», οπότε θα στηρίξουμε την επικράτηση των Μαδριλένων συνδυαστικά με το Over 2,5 γκολ, στην τιμή του 2.15 στο Pamestoixima.gr.

14/08/2024 22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα

1 & Over 2,5

2,15

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like