Αρχική » Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις ψάχνει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αντιμετωπίζει την Αλαβές για την έβδομη αγωνιστική της La Liga.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (83.186), Μαδρίτη.
  • Διαιτητής: Αλεχάντρο Ρουίθ.
  • Η Ρεάλ Μαδρίτης τρέχει σερί πέντε νικών απέναντι στην Αλαβές, οι τέσσερις από τις οποίες ήρθαν με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά.
  • Σε επτά από τα τελευταία εννιά μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά από μία καταιγιστική εμφάνιση στην επίθεση, η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε την Εσπανιόλ με 4-1 και πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 54’ με αυτογκόλ του Κουρτουά, η «βασίλισσα» δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε άμεσα με τον Καρβαχάλ στο 58’. Η είσοδος του Βινίσιους αποδείχθηκε καθοριστική, με τον Βραζιλιάνο να δίνει την ασίστ για το 2-1 του Ροντρίγκο στο 75’ και να πετυχαίνει το τρίτο γκολ της Ρεάλ στο 78’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Εμπαπέ με πέναλτι στο 90’, σε ένα παιχνίδι που οι «μερένγκες» έφτασαν τις 31 τελικές προσπάθειες και τα 5,47 xGoals! Έτσι, η ομάδα του Αντσελότι βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 14 βαθμούς, πίσω μόνο από την Μπαρτσελόνα.

Stat attack: Έχει κρατήσει το μηδέν σε πέντε από τα τελευταία έξι εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Καμαβινγκά, Αλάμπα, Μπραχίμ Ντίαθ και Θεμπάγιος, ενώ οι Μπέλινγχαμ και Καρβαχάλ θα προφυλαχθούν μετά τους μικροτραυματισμούς τους στο ματς με την Εσπανιόλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Βάθκεθ, Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Μεντί – Μόντριτς, Τσουαμενί, Βαλβέρδε – Ροντρίγκο, Βινίσιους, Εμπαπέ.

Ρεπορτάζ Αλαβές

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, νικώντας με 2-1 την Σεβίλλη στο «Μεντιθορότθα». Ο Βιθέντε άνοιξε το σκορ στο 17’ για την Αλαβές, η οποία ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και «άγγιξε» το 2-0 λίγα λεπτά, με το γκολ του Στόιτσκοφ να ακυρώνεται για οφσάιντ. Τελικά οι Βάσκοι βρήκαν το δεύτερο τους τέρμα στο 60’, με σκόρερ τον Μαρτίν. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Λουκεμπάκιο στο 83’ αλλά δεν κατόρθωσαν να ξαναμπούν στο ματς, με αποτέλεσμα η Αλαβές να φτάσει τους δέκα βαθμούς και να μπει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Stat attack: Και στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού ο Ογουόνο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Σιβέρα – Τενάλια, Αμπκάρ, Σεντλάρ, Σάντσεθ – Βιθέντε, Γκεβάρα, Χορδάν, Στόιτσκοφ – Μαρτίν. Τ. Μαρτίνεθ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές προγνωστικά

Άρχισε σιγά-σιγά να ρολάρει η επίθεση της Ρεάλ, όχι μόνο από πλευράς σκοραρίσματος αλλά και δημιουργίας. Θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει αναλόγως απέναντι στην Αλαβές που ασθενεί αμυντικά, ειδικά εκτός έδρας. Πάμε με το over 2,5 των γηπεδούχων στο 1.91 της Novibet, με πολύ πιθανά σκορ το 3-0 και το 3-1.

Ισπανία – La Liga – 24/09/2024 22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές

Ρεάλ Μαδρίτης Over 2,5

1,91

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like