Αρχική » Ράντονιτς: «Δεν θέλω να σχολιάσω τα όσα είπε για εμένα ο Γκριγκόνις – Συγχαρητήρια για την Ευρωλίγκα που πήρε»

Ράντονιτς: «Δεν θέλω να σχολιάσω τα όσα είπε για εμένα ο Γκριγκόνις – Συγχαρητήρια για την Ευρωλίγκα που πήρε»

by admin

Το «παρών» στο συνέδριο προπονητών της Ευρωλίγκας που διεξήχθη στην Γλυφάδα έδωσε μεταξύ άλλων και ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος βρέθηκε στο τιμόνι του Παναθηναϊκού AKTOR στο πρώτο μισό της σεζόν 2022/23.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο 54χρονος Μαυροβούνιος τεχνικός μίλησε μεταξύ άλλων για τις διαφορές των «πρασίνων» από τη φετινή και περσινή σεζόν, ενώ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσφατη «φαρμακερή» ατάκα του Γκριγκόνις προς το πρόσωπό του, με τον Λιθουανό φόργουορντ να τον ευχαριστεί ειρωνικά για το γεγονός πως δεν τον χρησιμοποιούσε σχεδόν καθόλου τη διάρκεια της συνύπαρξής τους στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς:

Για τον φετινό Παναθηναϊκό και τις διαφορές με τον δικό του: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη σπουδαία σεζόν, ήταν η καλύτερη ομάδα της σεζόν. Μπορούμε να συζητήσουμε πολλά για τις διαφορές. Ο Αταμάν είναι εκπληκτικός προπονητής, πήρε τις EuroLeague με την Αναντολού Εφές, τώρα με τον Παναθηναϊκό. Ήταν απίστευτη και η ατμόσφαιρα του κόσμου. Άξιζαν να το πάρουν, το πήγαν βήμα – βήμα».

Για το αν θα ήθελε να απαντήσει στον Μάριους Γκριγκόνις και όσα έχει πει γι’ αυτόν: «Θέλω να πω συγχαρητήρια και στον Μάριους για τη σπουδαία σεζόν και τα τρόπαια. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο. Εγώ είμαι προπονητής, εκείνος είναι παίκτης. Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό και εκείνον για την κατάκτηση της EuroLeague».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like