Αρχική » Προσγειώθηκε για την ΑΕΚ ο Μαρσιάλ, χαμός από 3.000 οπαδούς

Προσγειώθηκε για την ΑΕΚ ο Μαρσιάλ, χαμός από 3.000 οπαδούς

by admin

Με τιμές και… αποθέωση που αρμόζουν σε έναν σταρ του δικού του διαμετρήματος υποδέχτηκαν οι φίλοι της ΑΕΚ τον Αντονί Μαρσιάλ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Πάνω από 3.000 φίλοι της «Ένωσης» έκαναν τη νύχτα μέρα με τις φωνές και τα βεγγαλικά τους υποδεχόμενοι τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 στην Αθήνα, με ιδιωτική πτήση από το Παρίσι και λίγα λεπτά μετά έκανε την εμφάνισή του μπροστά στο κοινό.

Ο Μαρσιάλ μπήκε σε ένα αυτοκίνητο το οποίο περικυκλώθηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι αποθέωναν τον Γάλλο άσο αλλά και τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο. Ο Μαρσιάλ ήταν εμφανώς σαστισμένος από την υποδοχή, την οποία αντιμετώπισε με ένα αμήχανο χαμόγελο.

ΑΕΚ: Προσγειώθηκε ο Μαρσιάλ

ΑΕΚ: Προσγειώθηκε ο Μαρσιάλ

ΑΕΚ: Προσγειώθηκε ο Μαρσιάλ

ΑΕΚ: Προσγειώθηκε ο Μαρσιάλ

Ο Μαρσιάλ μετά τις απαραίτητες ώρες ξεκούρασης, την Πέμπτη θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει ακολούθως τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές περίπου 11 εκατ. ευρώ. Ακολούθως θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από τους νέους του συμπαίκτες και να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

@sporfm946

Παρέλυσε ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Μαρσιάλ #sporfm #αεκ #martial

? πρωτότυπος ήχος – sporfm946

@sporfm946

Οι οπαδοί της ΑΕΚ αδημονούν να υποδεχτούν τον Μαρσιάλ #sporfm #αεκ #martial

? πρωτότυπος ήχος – sporfm946

Α



ΠΗΓΗ

You may also like