Αρχική » Προγνωστικά Champions League: Οργισμένοι Σλοβάκοι στο 3.50

Προγνωστικά Champions League: Οργισμένοι Σλοβάκοι στο 3.50

by admin

Προγνωστικά Champions League με ευκαιρίες και αουτσάιντερ και τρεις επιλογές από τον Λάμπρο Μακράκη σε τιμές έως 3.50.

Προγνωστικά Champions League: Με τα γκολ στην πρεμιέρα

Καλημέρα σε όλους με την δεύτερη ημέρα της πρώτης αγωνιστικής του «σεντονιού»! Εξαιρετικά παιχνίδια τα αποψινά και πάμε να δούμε προγνωστικά Champions League από τρία από αυτά.

Ξεκίνημα πηγαίνοντας Ιταλία για το ΜπολόνιαΣαχτάρ Ντόνετσκ. Επιστροφή μετά από 60 χρόνια σε Champions League για την Μπολόνια, ενώ οι Ουκρανοί μετράνε την έκτη σερί συμμετοχή τους σε αυτή την φάση. Οι Ιταλοί δεν ξεκίνησαν καλά την σεζόν και με τον Ιταλιάνο πλέον στον πάγκο μετράνε τρεις βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια. Η Σαχτάρ κι αυτή δυσκολεύεται, αλλά μια πρεμιέρα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι άλλη υπόθεση. Ικανότατες επιθέσεις και οι δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στα 4/5 φετινά τους, ενώ οι Μπολόνια δέχτηκε γκολ και στα τέσσερά της. Το goal/goal βρίσκεται στο 1.95 και φυσικά θα το επιλέξω.

Σπάρτα Πράγας – Σάλτσμπουργκ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά Champions League με Πράγα και το παιχνίδι της Σπάρτα με τη Σάλτσμπουργκ. Ομάδες με καλές επιθέσεις, αλλά χωρίς ρυθμό αφού έχουν να παίξουν πάνω από δύο εβδομάδες εγχώριο παιχνίδι. Η Σάλτσμπουργκ είναι πιο ποιοτική στα χαρτιά. Δεν πείθει ωστόσο, έχοντας «σκοντάψει» και στο πρωτάθλημα ενώ και η πρόκριση της από τα play off κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου δεν ήρθε εύκολα. Θα καλύψω την έδρα μαζί με το να έχουμε ένα τουλάχιστον γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο 1.95.

Προγνωστικά Champions League: Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Θα κλείσουμε με το παιχνίδι στην Σκωτία ανάμεσα σε Σέλτικ και Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ιστορικές στιγμές για την Σλόβαν που προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελική φάση Champions League, ενώ έγινε και η πρώτη που προκρίνεται έχοντας ξεκινήσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Η Σέλτικ τα πάει καλά εγχώρια, αλλά στην Ευρώπη αποτυγχάνει να αφήσει το στίγμα της.

Και για τις δύο ομάδες είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία που θα έχουν να μαζέψουν βαθμούς το αποψινό παιχνίδι. Η Σέλτικ δίνεται σε αποδόσεις του 1.35. ΟΚ, είναι το φαβορί αλλά οι Σλοβάκοι πάνε εκεί χωρίς την παραμικρή πίεση και οι Σκωτσέζοι δεν είναι και φόβητρο. Θα ρισκάρω με το Χ2 σε απόδοση 3.50 στη Stoiximan.

Champions League – 18/09/2024 19:45

Μπολόνια – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Goal/goal

1,95

Champions League – 18/09/2024 19:45

Σπάρτα Πράγας – Σάλτσμπουργκ

1Χ & Οver 0,5 ημίχρονο

1,95

Champions League – 18/09/2024 22:00

Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Χ2

3,50

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like