Αρχική » Προγνωστικά Champions League με δυνατή επιλογή στο Μάντσεστερ

Προγνωστικά Champions League με δυνατή επιλογή στο Μάντσεστερ

by admin

Ο Fotaras14 έχει προγνωστικά Champions League στο μεγάλο ματς της βραδιάς, αυτό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ.

Προγνωστικά Champions League

Καλησπέρα στους φίλους αναγνώστες του koubanezos.gr! Η μεγάλη διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει και το θέαμα είναι εντυπωσιακό μέχρι τώρα! Το Champions League όπως ήταν αναμενόμενο έχει κερδίσει όλο το ενδιαφέρον και τα πονταρίσματα προφανώς και είναι αρκετά μεγάλα! Κάπου εκεί όμως ερχόμαστε εμείς για να προβλέψουμε τα σωστά προγνωστικά και να οδηγηθούμε στο κέρδος!

Το στοιχηματικό μενού είχε αρκετά ματς, παρ’ όλα αυτά το πιο καυτό είναι το παιχνίδι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και στην Ίντερ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα πολύ δυνατό σερί νικηφόρων αγώνων και θα παραταχθούν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στόχος της ομάδας του Πεπ είναι να μπορέσει να εκμεταλλευτεί το εντός έδρας ματς και να κάνει μια καλή αρχή στη νέα League Phase.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο τώρα, η Ίντερ προέρχεται από την ισοπαλία-σοκ στην έδρα της Μόντσα, που παραλίγο να της στερήσει και τον ένα βαθμό που πήρε! Γεγονός, το οποίο έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο εσωτερικό των «νερατζούρι».

Όπως αντιλαμβάνεστε και οι δύο ομάδες θα πιέσουν αρκετά με στόχο τη νίκη. Περιμένω ένα ανοιχτό ματς με γκολ εκατέρωθεν. Ποντάρω στο goal/goal σε απόδοση 1.80 από τη Stoiximan.

Champions League – 18/09/2024 22:00

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ

Goal/goal

1,80

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like