Αρχική » Προγνωστικά: Ψάχνει το 3.50 η Σεούλ

Προγνωστικά: Ψάχνει το 3.50 η Σεούλ

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος ποντάρει σε ένα «καυτό» 3.50 στην αναμέτρηση της Ουλσάν με την Σεούλ.

Προγνωστικά: Η Σεούλ στο 3.50 για την υπέρβαση

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου με ένα μικρό πρώτο ποντάρισμα σε ένα πρωτάθλημα που έχει το δικό του στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στις στήλες δεν μιλάμε τόσο συχνά για το ενδιαφέρον που έχει η Κορέα. Σήμερα έχει ντέρμπι και αναμένεται μάχη οπότε ψάρεψα μία καλή απόδοση και πιστεύω μπορεί να την βγάλουμε. Πάμε να δούμε.

Στο Ουλσάν – Σεούλ τα φώτα μας σήμερα, δύο βίοι τελείως αντίθετοι. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν κακή εικόνα και σέρνονται εντός αγωνιστικού χώρου ενώ παράλληλα δείχνουν τεράστια κόπωση σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, δείγμα του πόσο ανάγκη έχει για αλλαγή η ομάδα. Η ήττα απέναντι στην Γκουανγκτσού δείγμα για όλα. Λάθη στο κέντρο, δύο μόλις ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι και γενικότερα… είναι υπό διάλυση. Ένα ακόμα κακό αποτέλεσμα θα φέρει ενδεχομένως τα πάνω – κάτω. Η ομάδα της πρωτεύουσας από την άλλη έχει άλλους στόχους, λιγότερη ποιότητα αλλά στο τέλος παίζουν ελκυστικό και ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Λίνγκαρντ κάνει εξαιρετικά ματς και έχει συμπαράσταση από τον Ρώσο επιθετικό Ιλτσένκο. Η αλεγρία της είναι τόσο χαρακτηριστική που μάλλον θα δημιουργήσει πολλά θέματα στην προβληματική Ουλσάν.

Το διπλό στο 3.50 είναι ξεκάθαρα value bet. Η Σεούλ είναι σοβαρή ομάδα και εάν παρουσιαστεί σοβαρή αμυντικά και το ίδιο αποτελεσματική μπροστά έχει πιθανότητες να κάνει την έκπληξη.

Νότια Κορέα – K League 1 – 13/07/2024 13:00

Ουλσάν Χιουντάι – Σεούλ

2

3,50

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like