Αρχική » Προγνωστικά: Υπερδιπλασιάζει πριν φτάσει η φλόγα

Προγνωστικά: Υπερδιπλασιάζει πριν φτάσει η φλόγα

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος αναλύει τα δεδομένα πριν την εκκίνηση των Ολυμπιακών Αγώνων και καταλήγει σε δύο εξαιρετικά προγνωστικά που υπερδιπλασιάζουν.

Προγνωστικά: Πρεμιέρα με παγίδες

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης με αρχή Ολυμπιάδας. Παρίσι 2024, γιορτή, νέο καλοκαιρινό λιώσιμο και γενικότερα ο παγκόσμιος αθλητισμός μπαίνει σε μία γυάλα θεάματος. Φυσικά την Παρασκευή ξεκινάνε τα ωραία αλλά όπως συνηθίζουμε μερικές μέρες πριν ξεκινάει το ποδοσφαιρικό τουρνουά στο ανεπίσημο ντεμπούτο των αγώνων, έχοντας προγνωστικά για τρεις αγώνες, πάμε να τα δούμε αμέσως.

Η πρεμιέρα είναι με ΑργεντινήΜαρόκο στο “Ζοφρουά Γκισάρ”. Η “αλμπισελέστε ” του Μασεράνο έχει πολλές βλέψεις και φιλοδοξίες για βάθρο. Μιλάμε για μία ομάδα εξαιρετική, με πολλά hot ονόματα και γενικότερα ένα ρόστερ με αρκετό ταλέντο. Μόνο και μόνο οι παρουσίες του Άλβαρες, του Μπελτράν, του Έσε και παικτών με τεράστιο potential από το εγχώριο πρωτάθλημα την καθιστούν μεγάλο φαβορί.

Ωστόσο στο γήπεδο δεν έδειξε καλά δείγματα η συγκεκριμένη φουρνιά ούτε στο προηγούμενο Μουντιάλ αλλά και στα φιλικά ήταν κάπως προβληματική. Δεν υπήρχε τόσο χρόνος προετοιμασίας και το “θέλω” σε τέτοια τουρνουά είναι μεγαλύτερο καθώς τα μετάλλια μένουν και οι στιγμές φεύγουν γρήγορα. Τέτοιο πάθος αναμένεται να βγάλει το Μαρόκο που κατεβαίνει με καλούτσικο ρόστερ, ηγέτη Ασράφ Χακίμι και αρκετό κόσμο στις εξέδρες.

Μάλιστα η παρουσία του Ιράκ και της Ουκρανίας στον όμιλο κάνει πολύ μεγάλο για τους Άραβες το συγκεκριμένο ματς το οποίο εάν δε πάρουν κάτι, θα μείνουν πίσω. Το να σκοράρουν αμφότερες πληρώνει στο διπλασιασμό και μάλλον έχει αξία. Το επιλέγουμε.

«Καυτά» φαβορί

Συνέχεια με μία δυάδα με φαβορί. Η Γουινέα αργότερα αντιμετωπίζει τη Νέα Ζηλανδία. Με άρωμα Ελλάδας οι Αφρικανοί αφού στο ρόστερ τους ξεχωρίζει το όνομα του Αλιασίμ Μπα ενώ το τοτέμ Ναμπί Κειτά βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ. Είναι μεγάλη η πίεση για διάκριση τόσο από τον λαό της χώρας όσο και από την κυβέρνηση. Δεν έχει κάτι άλλο να επιδείξει στον αθλητικό χώρο οπότε θα τα δώσουν όλα για μία θέση στη ζώνη των μεταλλίων και μία μεγάλη έκπληξη. Η ομάδα από την Ωκεανία δεν έχει καθόλου ποιότητα και μάλλον διαθέτει ένα από τα πιο αδύναμα ρόστερ στην διοργάνωση. Ο άσος σε ικανοποιητική απόδοση αξίζει για μία δυάδα.

Η δυάδα μας συμπληρώνεται τέλεια με τον άσο της Γαλλίας κόντρα στις ΗΠΑ, καθώς οι διοργανωτές διαθέτουν εξαιρετικό σύνολο και μεγάλη ποιότητα ενώ ο κόσμος θα δώσει παλμό από τις εξέδρες. Δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση η Team USA που μοιάζει άγουρη, δεν έχει εμπειρία και η ατμόσφαιρα ενδέχεται να τη λυγίσει. Άσος και εδώ.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 24/07/2024 16:00

Αργεντινή – Μαρόκο

Goal/goal

2,00

Ολυμπιακοί Αγώνες – 24/07/2024 18:00

Γουινέα – Νέα Ζηλανδία

1

1,72

Ολυμπιακοί Αγώνες – 24/07/2024 22:00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like