Αρχική » Προγνωστικά: Συνεχίζει από εκεί που έμεινε

Προγνωστικά: Συνεχίζει από εκεί που έμεινε

by admin

Προγνωστικά στην Bundesliga και στην αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με τη Στουτγκάρδη έχει σήμερα ο Γιώργος Κούτρας.

Προγνωστικά: Με 2.20 στη Γερμανία

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Σήμερα μεταφερόμαστε στην Bundesliga και θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση ΒόλφσμπουργκΣτουτγάρδη. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, καθώς μετράνε μία νίκη και τρεις ήττες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια στην Bundesliga. Την προηγούμενη αγωνιστική η Βόλφσμπουργκ αγωνίστηκε απέναντι στην Μπάγερν Λεβερκούζεν και κατάφερε μάλιστα να προηγείται με 1-3 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η Μπάγερν Λεβερκούζεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και με γκολ του Μπόνιφεϊς στο 90+3′ κέρδισε 4-3. Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, έχοντας σκοράρει οκτώ γκολ και έχοντας δεχτεί εννιά.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Ντόρτμουντ με 5-1. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο η Στουτγκάρδη, δημιουργεί φάσεις και το απέδειξε ακόμα και μέσα στο «Μπερναμπέου» παρά την ήττα με 3-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης. Βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με επτά βαθμούς, έχοντας στον ενεργητικό της δώδεκα γκολ και στο παθητικό της επτά γκολ.

Πιστεύω η Στουτγάρδη μπορεί να φύγει αλώβητη από την έδρα της Βόλφσμπουργκ, καθώς διαθέτει ένα πιο ολοκληρωμένο σύνολο και δείχνει να υπερτερεί επιθετικά έναντι των γηπεδούχων. Η επιλογή μου λοιπόν είναι, Χ2 & Οver 1,5, μαζί με τις 3+ αποκρούσεις Καμίλ Γκράμπαρα.

Καλή επιτυχία!

Γερμανία – Bundesliga – 28/09/2024 16:30

Βόλφσμπουργκ – Στουτγάρδη

X2 & Over 1,5 & Γκραμπάρα 3+ αποκρούσεις

2,20

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like