Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Όλα για όλα ο Παναθηναϊκός

Προγνωστικά στοιχήματος: Όλα για όλα ο Παναθηναϊκός

by admin

Ο Γιώργος Μπατσέλας ξεχωρίζει πέντε προγνωστικά από τα σημερινά ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Προγνωστικά στοιχήματος: Χάκεν – Χάιντενχαϊμ

Βρισκόμαστε ένα βήμα μακριά από το league phase του Europa League και του Conference League, με τα πρώτα ματς των πλέι-οφ να διεξάγονται σήμερα. Γεμάτο λοιπόν το κουπόνι με αρκετές ευκαιρίες για τα προγνωστικά στοιχήματος, ξεκινώντας από το ματς του Conference League ανάμεσα σε Χάκεν και Χάιντενχαϊμ.

Ματς με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία των Γερμανών, στην έδρα μιας αρκετά επικίνδυνης αντιπάλου. Η Χάκεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και σκοράρει ακατάπαυστα τον τελευταίο καιρό, πετυχαίνοντας τρεις εξάρες στα τέσσερα ματς που έδωσε για τις δύο προηγούμενες προκριματικές φάσεις. Με τον ίδιο τρόπο θα παίξει και απόψε ώστε να πάρει τη νίκη στην έδρα της και να πάει στη ρεβάνς με προβάδισμα πρόκρισης.

Κάτι αντίστοιχο περιμένουμε κι από το σύνολο του Σμιντ, που μπαίνει στο σημερινό ματς ως φαβορί και θέλει να ξεκινήσει την ευρωπαϊκή πορεία με θετικό τρόπο. Πάμε με το goal/goal & over 2,5 στο 1.85 της Fonbet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Λουγκάνο – Μπεσίκτας

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν αναμετρώνται η ελβετική Λουγκάνο με την τουρκική Μπεσίκτας. Πέρσι είχαν βρεθεί στους ομίλους του Conference League, με τη Λουγκάνο να κερδίζει με 3-2 στο πρώτο ματς στην Κωνσταντινούπολη, αλλά να χάνει με 2-0 στο αδιάφορο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. Αυτή τη φορά μία ομάδα θα παίξει για δεύτερη σερί σεζόν εκεί, όμως η άλλη θα βρεθεί στο league phase του Europa League. Φέτος οι Τούρκοι επέλεξαν να δώσουν τα «κλειδιά» στον Φαν Μπρόνκχορστ και ενισχύθηκαν σημαντικά με παίκτες όπως ο Ιμόμπιλε, ο Ράφα Σίλβα, ο Γκάμπριελ Παουλίστα κι ο Αλ-Μουσράτι.

Μέχρι στιγμής οι «μαύροι αετοί» δείχνουν εξαιρετικά στοιχεία, με αποκορύφωμα το 5-0 επί της Γαλατάσαραϊ για το Super Cup, σε αντίθεση με τη γηπεδούχο που μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε ζορίστηκε αρκετά για να προκριθεί κόντρα στην Παρτιζάν. Παραδόξως, η Λουγκάνο εντός έδρας στην σεζόν έχει δύο νίκες και τρεις ήττες και τα πηγαίνει καλύτερα μακριά από το γήπεδό της. Αυτό μας δίνει έναν ακόμα λόγο για να στηρίξουμε το φαβορί και να πάρουμε το διπλό στο 2.15 της Novibet.

Λανς – Παναθηναϊκός

Συνεχίζουμε σε ένα παιχνίδι με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς η Λανς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Μετά την υπερπροσπάθεια των «πράσινων» στο δεύτερο ματς με τον Άγιαξ, όπου νίκησαν με 1-0 εκτός έδρας αλλά αποκλείστηκαν μετά από 34 (!) συνολικά πέναλτι, έρχεται μια πολύ δύσκολη πρόκληση.

Για να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη, η ομάδα του Αλόνσο πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της πολύ δυνατής Λανς. Μοναδικό πλεονέκτημα για το «τριφύλλι» η αγωνιστική τους ετοιμότητα, έναντι των Γάλλων που μόλις την Κυριακή έπαιξαν το πρώτο τους επίσημο ματς στην σεζόν, νικώντας με 1-0 στην έδρα της Ανζέ. Ο Στιλ είναι προπονητής που προτιμά το επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλει η ομάδα του να έχει τον έλεγχο, όπως φάνηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, και κάτι αντίστοιχο θα επιδιώξει και απόψε.

Από την άλλη κι ο Παναθηναϊκός πρέπει να ψάξει το γκολ και να πάει με καλό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Το ροτέισον στο ματς με τον Αστέρα έδειξε πως ο Αλόνσο περισσότερο σκεφτόταν το αποψινό παιχνίδι. Με τις επιθετικές του αρετές και τους χώρους που θα βρει ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα και να επιβεβαιωθεί το over 2,5. Στο 2.15 τιμάται η συγκεκριμένη επιλογή από τη Fonbet, απόδοση πολύ υψηλή για να την αγνοήσουμε.

Τσέλσι – Σερβέτ

Την ίδια ώρα η Τσέλσι ξεκινά το ευρωπαϊκό της ταξίδι αντιμετωπίζοντας την Σερβέτ. Χαοτική η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων και με τους «μπλε» να θέλουν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό, η ομάδα του Μαρέσκα θα κάνει μια σοβαρή και επιβλητική εμφάνιση κόντρα στην κυπελλούχο Ελβετίας. Από την αρχή θα προσπαθήσουν οι Λονδρέζοι να καθαρίσουν το ματς και να κάνουν επίδειξη δύναμης, κάτι που δίνει αξία στο 2.00 της Novibet για το over 1,5 ημιχρόνου.

Μπράγκα – Ραπίντ Βιέννης

Κλείνουμε με μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για το Europa League, ανάμεσα σε Μπράγκα και Ραπίντ Βιέννης. Οι Πορτογάλοι προέβησαν σε μια απρόσμενη κίνηση με την αλλαγή προπονητή πριν τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού κόντρα στην Σερβέτ και προσέλαβαν τον -γνωστό στο ελληνικό κοινό για το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό- Κάρλος Καρβαλιάλ.

Πάντως η διοίκηση των «αρχιεπίσκοπων» δικαιώθηκε για την επιλογή της, με την ομάδα να παίρνει την πρόκριση αλλά και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με το 1-0 στην έδρα της Μποαβίστα. Ταλέντο και ποιότητα υπάρχει για τους Πορτογάλους, όμως η έλλειψη σταθερότητας θα τους κοστίσει σίγουρα κάποια στιγμή. Καλή ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί αυτό η Ραπίντ, που ξεκίνησε εξαιρετικά την σεζόν.

Πήρε απρόσμενη πρόκριση επί της Τράμπζονσπορ, νικώντας την μάλιστα μέσα-έξω χωρίς να δεχτεί γκολ (0-1, 2-0), και έχει απολογισμό 6-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής φέτος. Αξίζει η κόντρα στο φαβορί, ειδικά όταν ο άσος βρίσκεται στο 1.60. Θα πάρουμε το Χ2 στο 2.45 της Stoiximan.

Conference League – 22/08/2024 20:00

Χάκεν – Χάιντενχαϊμ

Goal/goal & Οver 2,5

1,85

Europa League – 22/08/2024 21:30

Λουγκάνο – Μπεσίκτας

2

2,15

Conference League – 22/08/2024 22:00

Λανς – Παναθηναϊκός

Over 2,5

2,15

Conference League – 22/08/2024 22:00

Τσέλσι – Σερβέτ

Over 1,5 στο 1ο ημίχρονο

2,00

Europa League – 22/08/2024 22:30

Μπράγκα – Ραπίντ Βιέννης

Χ2

2,45

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like