Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Χαμηλό όριο για τέτοιους παικταράδες

Προγνωστικά στοιχήματος: Χαμηλό όριο για τέτοιους παικταράδες

by admin

Πέντε μακροχρόνια προγνωστικά για το Champions League περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Γιώργου Μπατσέλα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Η επιστροφή της Μπαρτσελόνα

Η νέα εποχή του Champions League είναι εδώ! Με έναν ενιαίο όμιλο αντί για οκτώ, με 36 ομάδες αντί για 32 και με πολύ περισσότερες αναμετρήσεις, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αλλάζει ριζικά. Και μαζί με αυτήν, αλλάζουν και τα μακροχρόνια προγνωστικά στοιχήματος, με αρκετές επιλογές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν με 4/4 νίκες στη La Liga κι έχει μπει με τον καλύτερο τρόπο στην εποχή Φλικ. Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, όμως το σημαντικό είναι πως ο Γερμανός τεχνικός έχει καταφέρει από την πρώτη μέρα να βάλει την σφραγίδα του και να περάσει τη δική του φιλοσοφία με σημαντική επιτυχία μέχρι στιγμής.

Η κλήρωση σε γενικές γραμμές ήταν ευνοϊκή για τους «μπλαουγκράνα», καθώς το μόνο μεγαθήριο που θα αντιμετωπίσουν είναι η Μπάγερν στη Βαρκελώνη. Πέρα από τους Βαυαρούς, η Μπάρτσα έχει να παίξει με Αταλάντα, Γιουνγκ Μπόις και Μπρεστ εντός και Ντόρτμουντ, Μονακό, Μπενφίκα και Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας. Μοιάζει δύσκολο να βρεθούν οκτώ ομάδες που θα την ξεπεράσουν, και το να μπει στην οκτάδα του league phase δίνεται στο 1.85 στη Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος με ειδικά παικτών

Τέσσερις παίκτες θα μας απασχολήσουν στα μακροχρόνια προγνωστικά του Champions League, τα οποία αφορούν ολόκληρη τη διοργάνωση κι όχι μόνο το league phase. Πρώτος ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ηγέτης της Ίντερ επιθετικά και πρώτος σκόρερ της περσινής Serie A. Το δύσκολο πρόγραμμα των «νερατζούρι», με Σίτι, Άρσεναλ, Λειψία και Λεβερκούζεν δεν πρόκειται να πτοήσει τον Αργεντίνο.

Γκολ θα βρει η ομάδα του, ακόμα κι απέναντι σε τέτοιας δυναμικότητας αντιπάλους, και το να πετύχει αυτός τουλάχιστον πέντε στο 2.10 της Stoiximan. Θα βοηθήσει αν η Ίντερ τερματίσει στις θέσεις 9-24, κάτι πολύ πιθανό, και έτσι παίξει δύο ματς παραπάνω για να φτάσει στους «16».

Το βήμα παραπάνω θέλει να κάνει η Άρσεναλ, η οποία πέρσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την Μπάγερν. Μετά και το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι ο Κάι Χάβερτζ θα είναι ο σέντερ φορ της ομάδας, καθώς και με την αποχώρηση του Ενκέτια μοναδική εναλλακτική είναι ο (μονίμως τραυματίας) Γκάμπριελ Ζεσούς.

Ο Γερμανός ξεκίνησε καλά την σεζόν με δύο γκολ σε τρία παιχνίδια κι είναι έτοιμος να ξεπεράσει τις περσινές του επιδόσεις. Οι «κανονιέρηδες» έχουν ορισμένα ματς που αποτελούν ευκαιρία για πολλά γκολ και είναι από τις ομάδες που πιθανότατα θα φτάσουν μακριά στο φετινό Champions League. Τα 5+ γκολ του Χάβερτζ είναι μια καλή επιλογή στο 2.10 της Stoiximan.

Το ίδιο όριο θα επιλέξουμε και για τον Φιλ Φόντεν, ο οποίος μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ακόμα αλλά είναι σίγουρο πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή Μάντσεστερ Σίτι. Πέρσι πέτυχε πέντε τέρματα, αυτό που θέλουμε είναι στην χειρότερη περίπτωση να το επαναλάβει για να επιβεβαιωθεί το 2.25 της Bet365. Άλλωστε οι «πολίτες» θα έχουν δύο ματς παραπάνω απ’ ό,τι πέρσι (εκτός αν γίνει η τεράστια έκπληξη και αποκλειστούν στη φάση των «16»), και δεν αποκλείεται να φτάσουν τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά.

Τέλος, θα πάμε και με τα 5+ γκολ του Γιαμάλ στο 2.87 της Bet365. Εδώ φυσικά ρισκάρουμε παραπάνω, αλλά με αυτά που έχει δείξει ο 17χρονος άσος της Μπαρτσελόνα δεν είναι υψηλό όριο στην πραγματικότητα. Αν μάθαμε κάτι από τα πρώτα ματς των Καταλανών είναι πως δε θα σταματήσουν στο ένα και στα δύο γκολ όταν τους δοθεί η ευκαιρία, κάτι που μπορεί να επωφελήσει τα στατιστικά του Γιαμάλ.

Champions League

Να τερματίσει στους πρώτους 8

Μπαρτσελόνα

1,85

Champions League

Συνολικά γκολ Λ. Μαρτίνεζ

5+

2,10

Champions League

Συνολικά γκολ Χάβερτζ

5+

2,10

Champions League

Συνολικά γκολ Φόντεν

5+

2,25

Champions League

Συνολικά γκολ Γιαμάλ

5+

2,87

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like