Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Τώρα που δεν τους περιμένει κανείς

Προγνωστικά στοιχήματος: Τώρα που δεν τους περιμένει κανείς

by admin

Τέσσερις επιλογές από τα ματς Γαλλία – Βέλγιο και Πορτογαλία – Σλοβενία για τη φάση των «16» του Euro περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά του Γιώργου Μπατσέλα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Γαλλία – Βέλγιο

Με δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις που θα διαμορφώσουν το τρίτο από τα τέσσερα ζευγάρια του Euro συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Γερμανίας. Εκεί κινούμαστε και στα προγνωστικά στοιχήματος, ξεκινώντας με τη μονομαχία μεταξύ Γαλλίας και Βελγίου. Τα δύο φαβορί σε τέταρτο και πέμπτο όμιλο αντίστοιχα δεν κατάφεραν να πάρουν την πρωτιά, και τερματίζοντας στη δεύτερη θέση διασταυρώθηκαν στους «16». Καμία από τις δύο ομάδες δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε μέχρι στιγμής, με τη Γαλλία ειδικά να προβληματίζει με την επιθετική δυστοκία της. Σε τρία ματς έβαλε δύο γκολ, από τα οποία το ένα είναι αυτογκόλ και το άλλο πέναλτι. Από την άλλη κι οι Βέλγοι σκόραραν δύο φορές, αλλά τουλάχιστον το πέτυχαν στο ανοιχτό παιχνίδι.

Σίγουρα οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν την ποιότητα των προηγούμενων ετών, όμως αυτός ο ρόλος του αουτσάιντερ μοιάζει να τους ταιριάζει. Απέναντι σε μια προβληματική Γαλλία που δυσκολεύεται να εκμεταλλευτεί την ποιότητα και το ταλέντο της, αξίζει το ποντάρισμα στην πρόκριση των Βέλγων, όταν δίνεται σε απόδοση 2.82.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Πορτογαλία – Σλοβενία

Τελείως διαφορετικά τα πράγματα στο άλλο ματς της ημέρας, με την Πορτογαλία να αντιμετωπίζει την Σλοβενία στη Φρανκφούρτη. Η «σελεσάο» είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στους -πρωτάρηδες σε νοκ άουτ φάση- Σλοβένους και, κακά τα ψέματα, μοιάζει πράγματι πολύ δύσκολο να μην προκριθεί. Η ομάδα του Κεκ έδειξε πολύ καλά στοιχεία στη φάση των ομίλων παίρνοντας τρεις ισοπαλίες, όμως σε ένα ματς τέτοιας σημασίας και μεγέθους η εμπειρία των Πορτογάλων την φέρνει σε μειονεκτική θέση.

Αναμένουμε μια κυριαρχική εμφάνιση από το σύνολο του Μαρτίνεθ, το οποίο θα μπει από το πρώτο λεπτό με στόχο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Το να μπει γκολ πριν το 30’ δίνεται σε απόδοση 1.90 και έχει αξία. Επιπλέον, θα πάρουμε την επιλογή να σκοράρει η Πορτογαλία και στα δύο ημίχρονα στο 2.25, ενώ και οι over 18,5 τελικές των Πορτογάλων δίνονται σε απόδοση 2.25. Δεδομένου ότι μετρούν 17,7 προσπάθειες ανά ματς, ενώ στο παιχνίδι με την Τουρκία καθάρισαν τη νίκη από το ημίχρονο και απέναντι στη Γεωργία ήταν χαλαροί και βαθμολογικά αδιάφοροι, μάλλον είναι ένα όριο που θα ξεπεράσουν.

Euro – 01/07/2024 19:00

Γαλλία – Βέλγιο

Πρόκριση Βέλγιο

2,82

Euro – 01/07/2024 22:00

Πορτογαλία – Σλοβενία

Γκολ πριν το 30′

1,90

Euro – 01/07/2024 22:00

Πορτογαλία – Σλοβενία

Πορτογαλία να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα

2,25

Euro – 01/07/2024 22:00

Πορτογαλία – Σλοβενία

Πορτογαλία over 18,5 προσπάθειες για γκολ

2,25

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like