Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Τα νιάτα ξεχωρίζουν στη φετινή Bundesliga

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα νιάτα ξεχωρίζουν στη φετινή Bundesliga

by admin

Τέσσερα μακροχρόνια προγνωστικά από τον Γιώργο Μπατσέλα για την Bundesliga, η οποία ξεκινά απόψε με την αναμέτρηση Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν.

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά

Η γερμανική Bundesliga αρχίζει και έτσι η σεζόν μπαίνει πλήρως σε ρυθμούς κανονικότητας. Άλλωστε πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που συνηθίζουμε να τιμάμε στα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης, κάτι που σημαίνει ότι δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι μακροχρόνιες επιλογές.

Πέρσι η Λεβερκούζεν έκανε τη μεγάλη έκπληξη και σε μια από τις πιο συναρπαστικές σεζόν στη Γερμανία κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο, σπάζοντας την κυριαρχία της Μπάγερν που είχε φτάσει τα έντεκα συνεχόμενα πρωταθλήματα. Ακόμα πιο εντυπωσιακά το πέτυχε ούσα αήττητη, σε συνδυασμό με την κατάκτηση του κυπέλλου και την πρόκριση στον τελικό του Europa League. Φέτος λοιπόν ξεκίνησε ήδη με το πρώτο τρόπαιο κατακτώντας το Super Cup και καλείται να δείξει το ίδιο πρόσωπο. Τα δεδομένα όμως είναι διαφορετικά, καθώς οι «ασπιρίνες» έχουν και το Champions League πλέον.

Από την άλλη η Ντόρτμουντ άλλαξε κεφάλαιο και μπήκε στην εποχή Σαχίν, με τον πρώην παίκτη των Βεστφαλών να ξεκινά την προπονητική του καριέρα στην αγαπημένη του ομάδα. Η πέμπτη θέση και το μέτριο ποδόσφαιρο που έπαιξε η Μπορούσια επί Τέρζιτς ήταν κάτι που δεν άρεσε στους φίλους της ομάδας, παρά το γεγονός ότι η περσινή σεζόν συνδυάστηκε και με πρόκριση στον τελικό του Champions League. Φέτος έχει κάνει εξαιρετικές κινήσεις, αποκτώντας τους Γκιρασί, Μπάιερ, Άντον, Γκρος και Κόουτο (με δανεισμό) και αποχαιρέτησε δύο «σημαίες» του συλλόγου: τον Ρόις και τον Χούμελς. Έχει νεανικό ρόστερ, ενθουσιασμό και έχει βγει ενισχυμένη από το μεταγραφικό παράθυρο. Είναι η ευκαιρία της να κάνει το στεπ απ και να γίνει αυτή η συνδιεκδικήτρια του τίτλου με την Μπάγερν, αφήνοντας την ομάδα του Αλόνσο πιο πίσω στη βαθμολογία. Θα πάρουμε την επιλογή να τερματίσει η Ντόρτμουντ πιο ψηλά από τη Λεβερκούζεν στο 3.75 της Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιστρέφουν εκεί που ανήκουν οι «λύκοι»

Επεισοδιακή ήταν η περσινή σεζόν για τη Βόλφσμπουργκ, που τερμάτισε τελικά στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που δεν κατάφερε να βγει στην Ευρώπη, αν και μάλλον περισσότερο διάστημα πάλευε να κρατηθεί μακριά από τον υποβιβασμό παρά διεκδικούσε την είσοδο στο πρώτο μισό. Η διοίκηση έδειξε υπομονή με τον Κόβατς, όμως ο Κροάτης δεν κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και αποχώρησε. Τη θέση του πήρε ο Ραλφ Χάσενχουτλ, ο οποίος στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές πήρε τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες. Σε ένα πρωτάθλημα χωρίς τεράστιο ανταγωνισμό για την έκτη θέση, την οποία θα διεκδικήσει η Βόλφσμπουργκ μαζί με την Άιντραχτ και πιθανώς την Γκλάντμπαχ, την Χόφενχαϊμ και τη Φράιμπουργκ, άδικα οι μπουκ δίνουν προβάδισμα στους «αετούς». Σε απόδοση 4.50, όπως τη βρίσκουμε στην Sportingbet, η είσοδος της Βόλφσμπουργκ στην εξάδα έχει μεγάλη αξία.

Έτοιμοι για μεγάλα πράγματα φέτος

Όπως θα έχετε καταλάβει δεν έχουμε σκοπό να μπλέξουμε με την Μπάγερν. Μετά το περσινό φιάσκο και την πρώτη της σεζόν χωρίς τίτλο μετά από 13 χρόνια, η επιλογή του Κομπανί για την τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και ελπίδα για κάτι καλύτερο. Αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς βέβαια είναι ότι διαθέτει τεράστια ποιότητα, κυρίως από τη μέση και μπροστά. Ένας από τους διακριθέντες της περσινής σεζόν ήταν ο Γιαμάλ Μουσιάλα, ο οποίος εντυπωσίασε και στο Euro του καλοκαιριού. Ο 21χρονος πρόκειται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα σεζόν και μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τις έξι ασίστ που είχε πέρσι. Το να μοιράσει δέκα τουλάχιστον ασίστ πληρώνει 2.10 στη Novibet και θα μπει στις επιλογές μας, δεδομένου ότι ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δημιουργεί συνεχώς για τους συμπαίκτες του και δεν κοιτάζει μόνο το σκοράρισμα.

Ένας ακόμη νεαρός παίκτης έτοιμος για το βήμα παραπάνω είναι ο Μπένιαμιν Σέσκο. Ο Σλοβένος στράικερ έκλεισε τα αυτιά στις εξ Αγγλίας σειρήνες και απέρριψε το ενδιαφέρον της Άρσεναλ, της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λειψία έως το 2029. Στα 21 του είναι έτοιμος να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής των «ταύρων». Έχει μπόλικο ταλέντο και αναπόφευκτα, αν μείνει υγιής, θα ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν. Πέρσι είχε 14 γκολ σε 1528 λεπτά συμμετοχής, αυτό που ζητάμε είναι να φτάσει τα 15 τέρματα και να επιβεβαιώσει το 3.50 της Novibet.

Γερμανία – Bundesliga

H2H Λεβερκούζεν vs. Ντόρτμουντ

Ντόρτμουντ

3,75

Γερμανία – Bundesliga

Να τερματίσει στους πρώτους 6

Βόλφσμπουργκ

4,50

Γερμανία – Bundesliga

Συνολικές ασίστ Μουσιάλα

10+

2,10

Γερμανία – Bundesliga

Συνολικά γκολ Σέσκο

15+

3,50

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like