Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Στα γνωστά τους κατατόπια για το 2.02

Προγνωστικά στοιχήματος: Στα γνωστά τους κατατόπια για το 2.02

by admin

Ο Γιώργος Μπατσέλας καταπιάνεται με την αναμέτρηση Μπόντο Γκλιμτ – Ερυθρός Αστέρας και καταλήγει σε προγνωστικό απόδοσης 2.02.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπόντο Γκλιμτ – Ερυθρός Αστέρας

Τρία παιχνίδια από τα πλέι-οφ του Champions League ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα, με αυτό ανάμεσα σε Μπόντο Γκλιμτ και Ερυθρό Αστέρα να μας απασχολεί για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Από τη μία η πρωταθλήτρια Νορβηγίας, που χρειάστηκε να πάρει δύο προκρίσεις για να φτάσει ως εδώ, κι από την άλλη ο πρωταθλητής Σερβίας που ξεκινά εδώ την ευρωπαϊκή του πορεία. Η Μπόντο Γκλιμτ απέκλεισε με 2/2 τη Ρίγας Σκόλα (4-0, 1-3) και τη Γιαγκελόνια (0-1, 4-1), τρέχοντας αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Το επιθετικό της ποδόσφαιρο συγκρούεται με το εξίσου επιθετικό ποδόσφαιρο των φιλοξενούμενων.

Αμφότερες θα παίξουν για τη νίκη και θα το κάνουν όπως αυτές ξέρουν, χωρίς να θυσιάζουν τις αρχές τους για το αποτέλεσμα. Φοβερό το ότι και στα πέντε ματς που έχει παίξει μέχρι στιγμής η ομάδα του Μιλόγεβιτς επιβεβαιώθηκε το over 3,5, σκοράροντας η ίδια τέσσερα γκολ σε τέσσερα από αυτά. Θα πάμε λοιπόν με το goal/goal & over 2,5 στο 2.02 της Fonbet.

Champions League – 20/08/2024 22:00

Μπόντο Γκλιμτ – Ερυθρός Αστέρας

Goal/goal & Over 2,5

2,02

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like