Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Σκανδιναβικοί διλασιασμοί

Προγνωστικά στοιχήματος: Σκανδιναβικοί διλασιασμοί

by admin

Τριάδα επιλογών από τη Σκανδιναβία για τον Δημήτρη Τσιλογιαννόπουλο στα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου με επιλογές που κινούνται σε τιμές υπερδιπλασιασμού.

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα με γκολ στο 2.62

Δευτέρα σήμερα φίλες και φίλοι του koubanezos.gr και επιστρέφουμε στα προγνωστικά στοιχήματος με επιλογές από Σκανδιναβία. Τρεις επιλογές έχει το πρόγραμμα με μια δυάδα και μια μονή επιλογή.

Εκκίνηση από Φινλανδία και το παιχνίδι Ίντερ Τούρκου – Λάχτι. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν το ντεμαράζ καλών εμφανίσεων, αποτελώντας τη πιο φορμαρισμένη ομάδα στη λίγκα τη δεδομένη στιγμή. Θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό και εντός έδρας απέναντι στην ουραγό Λάχτι είναι ιδανική ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι κινούνται σταθερά στη μετριότητα και φαντάζει δύσκολο να διεκδικήσουν κάτι σημαντικό στο παιχνίδι. Απλό ποντάρισμα σε over 1,5 γκολ για τους γηπεδούχους. 

Συνέχεια με Νορβηγία και το παιχνίδι Στρόμγκοντσετ – Σάντιεφορντ. Αμφίρροπο παιχνίδι που δεν το δείχνουν απόλυτα οι αποδόσεις. Δεν είναι για τόσο αουτσάιντερ η Σάντιεφορντ, αλλά η τραγική εκτός έδρας εικόνα της είναι η αιτία για το άνοιγμα στο σετ. Η γηπεδούχος είναι σίγουρα σε καλύτερη μοίρα, αλλά μετά τις δύο σερί ισοπαλίες, θέλει εντός έδρας να επιστρέψει στις νίκες. Ομάδες που η άμυνα δεν είναι το δυνατό τους σημείο και σε ένα παιχνίδι που θεωρώ πως σίγουρα θα έχει νικητή τα γκολ μπαίνουν στην εξίσωση. 

Χωρίς δισταγμό στο 2.40

Στο μονό σημείο της ημέρας πάμε στη Σουηδία και το παιχνίδι Βαστέρας – Χάκεν. Μετά τη διακοπή ενός μήνα η Allsvenskan επιστρέφει και η ουραγός Βαστέρας θέλει να συνεχίσει το μίνι αήττητο τριών αγώνων που διατηρεί. Η Χάκεν τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και όχι άδικα, αλλά φέτος διατηρεί μια αλλοπρόσαλλη εικόνα. Για παράδειγμα έχει ηττηθεί εύκολα από Χάλμσταντ και Νόρκεπινγκ, αλλά έχει νικήσει εμφατικά ΑΙΚ και Χάμαρμπι. Εξαιτίας του μίνι αήττητου της Βαστέρας και την αστάθειας της Χάκεν θεωρώ πως έχει ανοίξει έτσι το σετ. Για μένα οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και πρέπει απλά να εμφανίσουν μια σταθερότητα. Μετά από μια μεγάλη διακοπή δεν είναι το ιδανικό, αλλά το 2.40 στο διπλό δε μπορώ να το αφήσω να περάσει. 

Φινλανδία – Veikkausliiga – 08/07/2024 18:00

Ίντερ Τούρκου – Λάχτι

Ίντερ Τούρκου over 1,5

1,62

Νορβηγία – Eliteserien – 08/07/2024 20:00

Στρόμγκοντσετ – Σάντιεφορντ

Over 2,5

1,62

Σουηδία – Allsvenskan – 08/07/2024 20:00

Βαστέρας – Χάκεν

2

2,40

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like