Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Πώς να χαθεί αυτό το 2.55;

Προγνωστικά στοιχήματος: Πώς να χαθεί αυτό το 2.55;

by admin

Συνεχίζοντας τα προγνωστικά στοιχήματος από το Champions League, ο Γιώργος Μπατσέλας «ξεψαχνίζει» το κουπόνι και βρίσκει πολύτιμες επιλογές σε αποδόσεις από 1.95 έως 2.55.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπολόνια – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Με την πρώτη αναμέτρηση της Μπολόνια στο Champions League ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, απέναντι στην πρωταθλήτρια Ουκρανίας, Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Τιάγκο Μότα άφησε κληρονομιά την τρίτη θέση πριν αποχωρήσει για τη Γιουβέντους και τη θέση του στον πάγκο της ομάδας πήρε ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο. Όπως είναι λογικό, η Μπολόνια μέχρι στιγμής παρουσιάζει τελείως διαφορετικό πρόσωπο και αγνοεί τη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Τουλάχιστον στην επίθεση δείχνει καλά στοιχεία, δημιουργώντας ευκαιρίες και αρχίζοντας σιγά-σιγά να σκοράρει με μεγαλύτερη άνεση. Στην άμυνα εντοπίζονται τα προβλήματα και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Σαχτάρ. Οι Ουκρανοί από την πλευρά τους έχουν πετύχει 14 γκολ μετά από πέντε ματς κι έχουν δεχτεί επτά, δείγμα της προσέγγισης που θα ακολουθήσουν στο «Ρενάτο Νταλ’Άρα». Γι’ αυτό θα πάρουμε το goal/goal στο 1.95 της Bet365, σε ένα παιχνίδι που αναμένουμε καλό ποδόσφαιρο.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ

Φυσικά το ματς που τραβά όλα τα βλέμματα είναι το Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ. Πριν δύο σεζόν αναμετρήθηκαν στον μεγάλο τελικό, με τους «πολίτες» να κερδίζουν 1-0, τώρα συναντιούνται στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Η πρώτη σκέψη φυσικά είναι ο άσος της Σίτι, όμως σε απόδοση γύρω στο 1.50 δεν αξίζει. Με βάση τη μέτρια εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Γκουαρδιόλα (μέτρια για τα δικά της δεδομένα βέβαια), κυρίως στην άμυνα, οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στα κενά των γηπεδούχων και να βρουν δίχτυα.

Σε όλα τα ματς τους μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον έντεκα τελικές, ενώ η Σίτι έχει δεχτεί τουλάχιστον δέκα σε δύο από τα τέσσερα ματς πρωταθλήματος. Θα πάμε λοιπόν με τις over 9,5 τελικές της Ίντερ στο 2.00 της Stoiximan, καθώς έτσι κι αλλιώς οι «νερατζούρι» ψάχνουν με την πρώτη ευκαιρία το γκολ ακόμα κι από απόσταση.

Παρί Σεν Ζερμέν – Χιρόνα

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι κι αυτή ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Χιρόνα. Αυτό πιθανώς να είναι το ματς της βραδιάς που το σκορ θα ξεφύγει, δεδομένου ότι αμφότερες παίζουν επιθετικό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Φυσικά, στην προκειμένη περίπτωση η Χιρόνα θα χρειαστεί να κάνει ένα βήμα πίσω αν θέλει να μπει με το «δεξί» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δε θα κυνηγήσει το γκολ. Μπορεί να το βρει, ιδιαίτερα με αυτή την ασταθή εικόνα που παρουσιάζει η Παρί στα μετόπισθεν. Δύσκολα όμως να πάρει αποτέλεσμα σε μια τόσο δύσκολη έδρα και με έναν αντίπαλο αρκετά μεγαλύτερης ποιότητας. Θα πάρουμε τον άσο σε συνδυασμό με το goal/goal στο 2.55 της Novibet.

Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ

Για το τέλος έχουμε την αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ στο «Γιαν Μπρέιντελ Στάντιον». Η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης ξεκινά την πορεία της στο Βέλγιο, κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα του Νίκι Χάγεν. Παρότι συχνά οι Βεστφαλοί δυσκολεύονται σε ευρωπαϊκά παιχνίδια εκτός έδρας, η διαφορά ποιότητας είναι αρκετά σημαντική απόψε ώστε να θεωρούνται ισχυρό φαβορί.

Οι μπουκ πάντως δίνουν αρκετές ελπίδες στην πρωταθλήτρια Βελγίου, η οποία μετά το τραγικό της ξεκίνημα έστρωσε και πήρε τέσσερις σερί νίκες. Στο 1.75 δε θα ασχολούμασταν με το διπλό, τώρα όμως που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.04 στη Novibet πρόκειται για επιλογή αξίας.

Champions League – 18/09/2024 19:45

Μπολόνια – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Goal/goal

1,95

Champions League – 18/09/2024 22:00

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ

Ίντερ Over 9,5 προσπάθειες για γκολ

2,00

Champions League – 18/09/2024 22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Χιρόνα

1 & Goal/goal

2,55

Champions League – 18/09/2024 22:00

Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ

2

2,04

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like