Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Ποιότητα και κίνητρο διπλασιάζουν

Προγνωστικά στοιχήματος: Ποιότητα και κίνητρο διπλασιάζουν

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά στοιχήματος από το Euro και εστιάζει στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Πολωνία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Να δώσει απαντήσεις

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Συνεχίζουμε αλάνθαστοι μέσα στον Ιούνιο, αφού και προχθές πήγαμε ταμείο με τη νίκη του Βελγίου. Στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα εστιάσω στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Πολωνία, ποντάροντας και πάλι… ασιατικά!

Η Γαλλία, χωρίς τον Εμπαπέ στη σύνθεσή της αναδείχτηκε ισόπαλη με την Ολλανδία στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου. Ήταν καλύτερη, είχε περισσότερες φάσεις αλλά λίγο έλειψε να ηττηθεί από το γκολ του Σίμονς που ακυρώθηκε τελικά ως οφσάιντ. Πλέον χρειάζεται το αυτονόητο για να κατακτήσει μια απο τις δύο πρώτες θέσεις.

Από την άλλη, η Πολωνία έχει ήδη αποκλειστεί με δύο ήττες στα πρώτα ματς. Κατάφερε να σκοράρει και στις δυο αναμετρήσεις αλλά τα γκολ της δεν ήταν αρκετά για να πάρει έστω εναν βαθμό.

Πάμε όμως στο στοιχηματικό διά ταύτα. Το κίνητρο είναι στην πλευρά των Γάλλων που αν κερδίσουν με μεγαλύτερη διαφορά από την Ολλανδία θα πάρουν την πρωτιά. Η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη και οι Γάλλοι χρειάζονται μια πειστική εμφάνιση. Θεωρώ πως μπορούν να κερδίσουν με διαφορά τουλάχιστον δύο τερμάτων, πληρώνοντας σε απόδοση διπλασιασμού!

Euro – 25/06/2024 19:00

Γαλλία – Πολωνία

1 (-1,5 ΑΗ)

1,91

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like