Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Μπόλικα γκολ σε Europa και Conference League

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπόλικα γκολ σε Europa και Conference League

by admin

Προγνωστικά από τα σημερινά ματς των προκριματικών έχει ο Γιώργος Μπατσέλας, με οκτώ επιλογές σε αποδόσεις έως 2.21.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ζαλγκίρις Βίλνιους – Πάφος

Γεμάτο το κουπόνι της Πέμπτης με πλήθος αγώνων από τη δεύτερη προκριματική φάση του Europa και του Conference League, οκτώ από τα οποία θα μας απασχολήσουν για τα προγνωστικά στοιχήματος. Ξεκινάμε από τη Λιθουανία, όπου η Ζαλγκίρις Βίλνιους υποδέχεται την Πάφο. Η γηπεδούχος απέκλεισε σχετικά εύκολα τη Βάασα με δύο νίκες (1-2, 1-0) και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Απέναντί της βρίσκει την πρωτάρα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Πάφο, η οποία υπέστη βαρύ αποκλεισμό στα προκριματικά του Europa League με ήττες 3-0 και 5-2 από την Έλφσμποργκ. Η κυπριακή ομάδα έδειξε ότι έχει σίγουρα ευάλωτη άμυνα αλλά διαθέτει και ποιότητα στην επίθεση, παίζοντας αρκετά ανοιχτά. Γενικώς αναμένουμε ένα καλό ματς με ρυθμό, γι’ αυτό αξίζει να πάρουμε το over 2,5 στο 2.21 της WinMasters.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Μιλσάμι – Αστάνα

Την ίδια ώρα η μολδαβική Μιλσάμι αντιμετωπίζει τη δευτεραθλήτρια Καζακστάν, Αστάνα. Η Μιλσάμι έκανε την έκπληξη με την πρόκρισή της απέναντι στην Τορπέντο Ζοντίνο και θέλει να συνεχίσει σε άλλη μια σειρά όπου είναι το αουτσάιντερ. Κι αυτό γιατί η Αστάνα είναι αρκετά πιο ποιοτική ομάδα, με μεγαλύτερες παραστάσεις και ευρωπαϊκές πορείες. Η πορεία της όμως μέχρι στιγμής στην σεζόν είναι απογοητευτική, καθώς βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος μετά από δώδεκα ματς. Ακόμα κι έτσι έχει τον πρώτο λόγο και σε απόδοση 2.09 στη Novibet αξίζει να την στηρίξουμε επιλέγοντας το διπλό.

Μάγκμπις – Κοπεγχάγη

Με αντίπαλο τη Μάγκμπις από το Γιβραλτάρ ξεκινά την ευρωπαϊκή πορεία της η Κοπεγχάγη. Το μεγαθήριο του δανέζικου ποδοσφαίρου είχε μια αποτυχημένη σεζόν τερματίζοντας στην τρίτη θέση, και ίσα-ίσα κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη. Έτσι, βρίσκει στον δρόμο της μια ομάδα πολύ χαμηλότερων κυβικών και μάλλον από σήμερα θα εξασφαλίσει την πρόκριση. Καμία αξία δεν υπάρχει σε οποιοδήποτε σημείο αφορά τη νίκη της, ούτε καν το υψηλό σκορ. Δεδομένου ότι η Κοπεγχάγη θα προσπαθήσει να… τελειώνει από νωρίς, θα πάρουμε το over 1,5 ημιχρόνου σε απόδοση 1.80 στην Bet365.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Μπραν

Ωραία αναμέτρηση έχουμε στην Ολλανδία, με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς να αντιμετωπίζει την Μπραν. Μετά από εννιά χρόνια οι γηπεδούχοι επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού τερμάτισαν 9οι αλλά στα πλέι-οφ για το Conference League επικράτησαν κόντρα σε Ναϊμέγκεν και Ουτρέχτη. Δεν έχουν πολλή εμπειρία, όμως απέναντί τους βρίσκουν μια αρκετά ντεφορμέ ομάδα. Τον πρώτο λόγο έχει η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, κυρίως λόγω έδρας, ωστόσο δεν αξίζει το ρίσκο του άσου. Αντ’ αυτού θα πάρουμε το combo 1Χ & goal/goal στο 2.10 της Novibet.

Ομόνοια – Τορπέντο Κιουτάισι

Δεύτερη κυπριακή ομάδα που αγωνίζεται σήμερα είναι η Ομόνοια, η οποία υποδέχεται την Τορπέντο Κιουτάισι. Παίρνοντας την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, η Ομόνοια εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη και θέλει να επιστρέψει στη φάση των ομίλων (που βέβαια έχει τη μορφή του league phase) μετά την περσινή της αποτυχία. Ξεκινά την πορεία της σε ένα ζευγάρι που είναι το φαβορί, κόντρα στους Γεωργιανούς. Αξίζει το combo 1 & over 1,5 στο 2.02 της Novibet. Ο Νταμπράουσκας είναι προπονητής που προτιμά το επιθετικό ποδόσφαιρο και ειδικά εντός έδρας η ομάδα της Λευκωσίας δεν πρόκειται να συμβιβαστεί καν με το 1-0.

Μόλντε – Σίλκεμποργκ

Σκανδιναβική μονομαχία έχουμε στο Μόλντε, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη δανέζικη Σίλκεμποργκ. Αμφότερες παίζουν στα προκριματικά του Europa League ως κυπελλούχοι, με τους Νορβηγούς να θεωρούνται το μεγάλο φαβορί. Με την εικόνα της Μόλντε στο πρωτάθλημα πάντως μάλλον τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα απ’ ό,τι φαίνονται. Παραδόξως εντός έδρας είναι χειρότεροι οι γηπεδούχοι κι έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε επίσημα, έχοντας δεχτεί γκολ σε επτά από τα τελευταία οκτώ. Ευκαιρία το goal/goal στο 1.83 της Bet365, καθώς κι η Σίλκεμποργκ είναι καλή ομάδα με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Σέριφ Τιρασπόλ – Έλφσμποργκ

Συνηθίσαμε πλέον να βλέπουμε την Σέριφ Τιρασπόλ στους πρώτους προκριματικούς γύρους ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Τις περισσότερες φορές ξεκινά από το Champions League ως πρωταθλήτρια Μολδαβίας, όμως φέτος παίζει στο Europa League. Αφού απέκλεισε με μεγάλη δυσκολία την Ζίρα, ανατρέποντας την ήττα με 1-0 στην έδρα της, βρίσκει στον δρόμο της την Έλφσμποργκ που εντυπωσίασε κόντρα στην Πάφο. Παρά την εμπειρία της, δίκαια είναι αουτσάιντερ ακόμα κι αν αγωνίζεται εντός έδρας, καθώς οι Σουηδοί έχουν ποιότητα και βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα. Παίζεται και το διπλό, αλλά θα προτιμήσουμε την ασφαλέστερη επιλογή του Χ2 & over 1,5, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.91 στη Novibet.

Μπασακσεχίρ – Λα Φιορίτα

Για το τέλος πάμε σε μια αναμέτρηση που το αποτέλεσμα μάλλον είναι προδιαγεγραμμένο. Απόλυτο φαβορί η Μπασακσεχίρ κόντρα στη Λα Φιορίτα, μια ομάδα που η απόδοση να προκριθεί στον πρώτο προκριματικό γύρο απέναντι στην Ισλόκ Μινσκ δινόταν γύρω στο 11.00! Προφανώς εδώ μιλάμε για άλλα μεγέθη, με την Μπασακσεχίρ να είναι ομάδα απόλυτα ικανή να μπει στο league phase. Προφανώς δε θα ασχοληθούμε με σημείο όταν ο άσος δίνεται στο 1.01 (στην καλύτερη, αφού σε κάποιες εταιρείες το παιχνίδι δεν προσφέρεται καν), ενώ και τα όρια στα γκολ είναι πολύ ψηλά. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το over 2,5 ημιχρόνου με απόδοση 2.07 στη WinMasters.

Conference League – 25/07/2024 19:00

Ζαλγκίρις Βίλνιους – Πάφος

Over 2,5

2,21

Conference League – 25/07/2024 19:00

Μιλσάμι – Αστάνα

2

2,09

Conference League – 25/07/2024 19:00

Μάγκπις – Κοπεγχάγη

Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο

1,80

Conference League – 25/07/2024 19:30

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Μπραν

1Χ & Goal/goal

2,10

Conference League – 25/07/2024 19:30

Ομόνοια – Τορπέντο Κιουτάισι

1 & Οver 1,5

2,02

Europa League – 25/07/2024 20:00

Μόλντε – Σίλκεμποργκ

Goal/goal

1,83

Europa League – 25/07/2024 20:00

Σέριφ Τιρασπόλ – Έλφσμποργκ

Χ2 & Οver 1,5

1,91

Conference League – 25/07/2024 20:45

Μπασακσεχίρ – Λα Φιορίτα

Over 2,5 στο πρώτο ημίχρονο

2,07

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like