Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Με το μαχαίρι στα δόντια για το 2.03

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το μαχαίρι στα δόντια για το 2.03

by admin

Ο Γιώργος Μπατσέλας αναλύει την κρίσιμη ρεβάνς της ΑΕΚ απέναντι στη Νόα και καταλήγει σε προγνωστικό απόδοσης 2.03.

Προγνωστικά στοιχήματος: ΑΕΚ – Νόα

Μετά το απρόσμενο και ντροπιαστικό 3-1 στην Αρμενία, η ΑΕΚ καλείται να κάνει το αυτονόητο και να ολοκληρώσει την ανατροπή κόντρα στη Νόα, στο ματς που θα μας απασχολήσει για τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης.

Η Ένωση είναι αρκετά ανώτερη ομάδα και μπροστά στον κόσμο της θα παρουσιάσει σίγουρα διαφορετική εικόνα σε σχέση με αυτήν του πρώτου αγώνα. Θα μπει από το πρώτο λεπτό με στόχο το γκολ και για να πάρει αμέσως προβάδισμα, ασκώντας πίεση στην ομάδα του Γερεβάν. Επιπλέον, πολύτιμοι παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής, όπως ο Λαμέλα, ο Περέιρα κι ο Κοϊτά αναμένεται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Αξίζει λοιπόν να πάρουμε το over 1,5 ημιχρόνου στο 2.03 της Bet365. Άλλωστε, δεν αποκλείεται να συνεισφέρουν και οι φιλοξενούμενοι που αφενός φάνηκε ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά λάθη του «δικεφάλου», κι αφετέρου βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση (όπως έδειξε κι η νίκη τους με 5-0 στην έδρα της Σίρακ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος).

Conference League – 15/08/2024 20:30

ΑΕΚ – Νόα

Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο

2,03

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like