Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Με την αυστριακή εμπειρία για το 3.95

Προγνωστικά στοιχήματος: Με την αυστριακή εμπειρία για το 3.95

by admin

Ο Γιώργος Μπατσέλας κλείνει τα προγνωστικά της πρώτης αγωνιστικής του league phase του Champions League με τετράδα επιλογών από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ερυθρός Αστέρας – Μπενφίκα

Πήραμε μια γεύση από το νέο φορμάτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, πάμε τώρα να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος της τελευταίας μέρας της πρώτης αγωνιστικής. Ο πρωταθλητής Σερβίας και μοναδικός εκπρόσωπος της βαλκανικής χώρας, Ερυθρός Αστέρας, υποδέχεται την Μπενφίκα στο Βελιγράδι. Εντός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζουν αρκετά καλύτερο πρόσωπο και σίγουρα τους ευνοεί το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν μια ομάδα που εκτός έδρας έχει τέσσερις σερί γκέλες (οι δύο τη φετινή σεζόν) και μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά ματς. Παρότι είναι ανώτερη ποιοτικά η ομάδα του Σμιντ, δύσκολα θα περάσει από την «κόλαση» που θα δημιουργήσουν στο «Μαρακανά» οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα. Με ασφάλεια στηρίζουμε το αουτσάιντερ, επιλέγοντας το 1Χ διπλή ευκαιρία στο 1.88 της WinMasters.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Φέγενορντ – Λεβερκούζεν

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το άλλο ματς των 19:45, ανάμεσα σε Φέγενορντ και Λεβερκούζεν. Στη μετά-Σλοτ εποχή η ομάδα του Ρότερνταμ φαίνεται να ζορίζεται μέχρι στιγμής, καθώς σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος έχει μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Σε όλα τα ματς της σκόραρε αλλά και δέχτηκε γκολ, μιας και ο Πρίσκε ακολουθεί ένα φουλ επιθετικογενές πλάνο. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τη Λεβερκούζεν του Αλόνσο, η οποία με βάση τους στόχους της οφείλει να πάρει το τρίποντο στην -κατά τα άλλα δύσκολη- έδρα των Ολλανδών. Με το ποδόσφαιρο που έχει παίξει μέχρι στιγμής έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο, και γι’ αυτό θα την στηρίξουμε με το combo Χ2 & over 2,5 στο 1.83 της WinMasters.

Μονακό – Μπαρτσελόνα

Για δεύτερη φορά στην σεζόν αναμετρώνται Μονακό και Μπαρτσελόνα, μετά το επιβλητικό 3-0 των Μονεγάσκων σε φιλικό που διεξήχθη στις 12 Αυγούστου. Φυσικά το σημερινό παιχνίδι γίνεται υπό τελείως διαφορετικές συνθήκες και ο θρίαμβος της Μονακό δεν αποτελεί κριτήριο για την σημερινή μονομαχία. Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση με 5/5 νίκες και 17 γκολ ενεργητικό στο πρωτάθλημα. Ο Φλικ κατάφερε να γυρίσει τον διακόπτη άμεσα και να μεταμορφώσει την ομάδα της Καταλονίας, η οποία είναι αρκετά ποιοτικότερη από την αντίπαλό της. Καλή έδρα το «Λουί Ντε» αλλά όχι απροσπέλαστη για μια ομάδα του αναστήματος της Μπάρτσα. Αξίζει το διπλό με over 1,5 στον διπλασιασμό της Novibet, καθώς οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν ασταμάτητοι αυτή την χρονική περίοδο.

Μπρεστ – Στουρμ Γκρατς

Σίγουρα η αναμέτρηση της Μπρεστ με την Στουρμ Γκρατς είναι από τα παιχνίδια που αφορούν τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας του league phase. Αμφότερες θα κυνηγήσουν μια από τις θέσεις 9-24, και πιθανότερα τις τελευταίες από αυτές ώστε να ελπίζουν για πρόκριση στη φάση των «16». Για την Μπρεστ αυτός είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας της ιστορίας της, έπειτα από την εξαιρετική περσινή σεζόν και την τρίτη θέση. Κακά τα ψέματα, πιθανότατα πρόκειται για ομάδα-«πυροτέχνημα», όπως δείχνει και το απογοητευτικό της ξεκίνημα φέτος. Δεν έχει ιδιαίτερη ποιότητα στο ρόστερ της, προφανώς έχει μηδαμινή εμπειρία και συν τοις άλλοις δεν αγωνίζεται καν στη φυσική της έδρα. Η Στουρμ Γκρατς από την πλευρά της δεν παίζει συχνά στο Champions League, όμως έχει πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια στην πλάτη της τα τελευταία χρόνια και βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Είναι και φορμαρισμένη, καθώς μετρά πέντε σερί νίκες, στο 3.95 της Stoiximan βρίσκουμε το διπλό και θα το πάρουμε.

Champions League – 19/09/2024 19:45

Ερυθρός Αστέρας – Μπενφίκα

1,88

Champions League – 19/09/2024 19:45

Φέγενορντ – Λεβερκούζεν

Χ2 & Over 2,5

1,83

Champions League – 19/09/2024 22:00

Μονακό – Μπαρτσελόνα

2 & Over 1,5

2,00

Champions League – 19/09/2024 22:00

Μπρεστ – Στουρμ Γκρατς

2

3,95

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like