Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Η Μόλντε και το… σημαιάκι

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Μόλντε και το… σημαιάκι

by admin

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Δημήτρη Τσιλογιαννόπουλο με διπλό ποντάρισμα από την αναμέτρηση Μόλντε – Σερκλ Μπριζ για τα προκριματικά του Europa League.

Προγνωστικά στοιχήματος: Η δύναμη της έδρας στο… σημαιάκι

Ήρθε ο Αύγουστος και έφτασε επιτέλους η ώρα να μπούμε σε εντατικούς ρυθμούς με τα προγνωστικά στοιχήματος. Από Παρασκευή αρχίζει η αγωνιστική δράση στην Αγγλία και ελπίζω σε μια κερδοφόρα για όλους μας σεζόν. Σήμερα πάμε σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς με προκριματικά Europa League και την αναμέτρηση Μόλντε – Σερκλ Μπριζ. 

Τρίτος προκριματικός γύρος για το Europa League, με την Μόλντε που έρχεται από τη πρόκριση απέναντι στην Σίλκεμποργκ, να φιλοξενεί την πρωτάρα Σερκλ Μπριζ που έρχεται από την πρόκριση απέναντι στην Κίλμαρνοκ.

Σαφώς πιο έμπειρη ομάδα η Μόλντε, αγωνίζεται αρκετά χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα, με την έδρα της να αποτελεί το δυνατό της σημείο. Η απειρία της Σερκλ ήταν εμφανής στα δύο παιχνίδια με την Κίλμαρνοκ, με τη πρόκριση πάντως να είναι δίκαιη.

Η Μόλντε έχει το πρώτο λόγο σήμερα, κάτι το οποίο αποτυπώνουν και οι αποδόσεις. Στην έδρα της πιέζει από την αρχή των αγώνων τους αντιπάλους της, με τα κόρνερ να αποτελούν έναν τρόπο που εμπιστεύεται ιδιαίτερα. Η Σερκλ λογικά θα κατέβει με προσεκτική αντιμετώπιση στο παιχνίδι, ούσα και η φιλοξενούμενη. Αυτό ενισχύει την υπόθεση μου, ότι η Μόλντε θα έχει τη μερίδα του λέοντος στα στημένα ειδικά του πρώτου μέρους. Στο 2.07 στη novibet τα over 2,5 κόρνερ ημιχρόνου για τους γηπεδούχους, αξίζει της προσοχής μας. Με ενδεχόμενο ρίσκο, αλλά τι ψυχή έχει ένα κορνεράκι παραπάνω παίρνω στο 3.65 και τα over 3,5 κόρνερ. 

Europa League – 08/08/2024 20:00

Μόλντε – Σερκλ Μπριζ

1ο Ημίχρονο – Γηπεδούχος Κόρνερ Over 2,5

2,07

Europa League – 08/08/2024 20:00

Μόλντε – Σερκλ Μπριζ

1ο Ημίχρονο – Γηπεδούχος Κόρνερ Over 3,5

3,65

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like