Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Η εκδίκηση των Τσέχων στο 2.27

Προγνωστικά στοιχήματος: Η εκδίκηση των Τσέχων στο 2.27

by admin

Τέσσερα προγνωστικά και σήμερα από το Nations League για τον Γιώργο Μπατσέλα με ποντάρισμα σε σημεία, γκολ και ειδικά παικτών.

Προγνωστικά στοιχήματος: Γεωργία – Τσεχία

Με τη νέα συνάντηση της Γεωργίας με την Τσεχία ξεκινούν τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου, από το δεύτερο γκρουπ του Nations League. Κάτι παραπάνω από δύο μήνες πέρασε από την πρώτη και μοναδική φορά που αναμετρήθηκαν μεταξύ τους οι δύο ομάδες για τη φάση των ομίλων. Τότε έμειναν στο 1-1, σε ένα ματς που όλα πήγαν στραβά για τους Τσέχους. Λίγο η φοβερή αστοχία τους, τελειώνοντας το ματς με 26 τελικές και περισσότερα από τρία xGoals, λίγο η κάκιστη εις βάρος τους διαιτησία, και οι Τσέχοι άφησαν δύο βαθμούς που εν τέλει τους κόστισαν. Παρά το γεγονός ότι τελικά η Γεωργία πήρε την πρόκριση από τον όμιλο, δεν παύει να είναι η πιο αδύναμη ομάδα του σημερινού αγώνα. Περιμένουμε αντίδραση από το σύνολο του Χάσεκ που έχει και το κίνητρο της εκδίκησης. Γι’ αυτό θα πάρουμε το διπλό στο 2.27 της Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Ιρλανδία – Αγγλία

Την ίδια ώρα η Ιρλανδία υποδέχεται την Αγγλία για τον δεύτερο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας, στον οποίο βρίσκεται κι η Ελλάδα. Αμφότερες παρατάσσονται με καινούριους προπονητές, με τον (υπηρεσιακό) τεχνικό της Αγγλίας μάλιστα να έχει εκπροσωπήσει την εθνική Ιρλανδία ως ποδοσφαιριστής. Αυτομάτως, λοιπόν, η εικόνα μας και για τις δύο ομάδες γίνεται πιο θολή και στηρίζεται εν πολλοίς στις κλήσεις τους. Γι’ αυτό δε θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά θα πάμε σε μια ειδική επιλογή με μεγάλη αξία. Η over 0,5 προσπάθεια του Σάκα στην εστία δίνεται σε απόδοση 2.02 στην Stoiximan και αποτελεί ευκαιρία, μιας και ο εξτρέμ της Άρσεναλ είναι από τα σημαντικότερα πρόσωπα στη μεσοεπιθετική γραμμή των «τριών λιονταριών» και συνήθως πρωταγωνιστεί σε αυτά τα παιχνίδια.

Γερμανία – Ουγγαρία

Όπως και στο Γεωργία – Τσεχία, έτσι και στο Γερμανία – Ουγγαρία έχουμε δύο ομάδες που αναμετρήθηκαν στο Euro και συναντιούνται ξανά απόψε. Τότε η «νασιονάλμανσαφτ» επικράτησε με 2-0, με τους Μαγυάρους όμως να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Γενικώς το σύνολο του Ρόσι είναι πολύ δυνατό επιθετικά και το προαναφερθέν παιχνίδι είναι το μόνο στο οποίο δε βρήκε δίχτυα από τα τελευταία 14. Παράλληλα, ήταν και το μοναδικό από τα έξι επίσημα ματς κόντρα στους Γερμανούς που απέτυχε να σκοράρει η Ουγγαρία. Σήμερα περιμένουμε να επανορθωθεί αυτό, επομένως θα πάρουμε το goal/goal στο 2.08 της Fonbet.

Ολλανδία – Βοσνία Ερζεγοβίνη

Λίγο πιο δυτικά την ίδια ώρα, η Ολλανδία υποδέχεται τη Βοσνία Ερζεγοβίνη για τον ίδιο όμιλο. Χαοτική η διαφορά ποιότητας εδώ με τους «οράνιε» να είναι το μεγάλο φαβορί, κόντρα στη Βοσνία που εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε μια συνεχή πτωτική πορεία. Ενδεικτικό το γεγονός ότι την τεχνική ηγεσία της έχει αναλάβει από τον Απρίλιο ο Σεργκέι Μπαρμπάρεζ, ο οποίος δεν έχει δουλέψει ξανά στο παρελθόν, σε κανένα πόστο, ως προπονητής. Από την άλλη οι Ολλανδοί έδειξαν στο Euro ότι απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους δε μένουν στο ένα γκολ και με μεγάλη ευκολία δημιουργούν φάσεις. Έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας, οπότε το να βάλουν τουλάχιστον τρία γκολ στον διπλασιασμό της Novibet είναι μια καλή επιλογή.

Nations League – 07/09/2024 19:00

Γεωργία – Τσεχία

2

2,27

Nations League – 07/09/2024 19:00

Ιρλανδία – Αγγλία

Σάκα Over 0,5 προσπάθεια στην εστία

2,02

Nations League – 07/09/2024 21:45

Γερμανία – Ουγγαρία

Goal/goal

2,08

Nations League – 07/09/2024 21:45

Ολλανδία – Βοσνία Ερζεγοβίνη

Ολλανδία Over 2,5

2,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like