Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Η αντίδραση των «μπέμπηδων» στο 3.80

Προγνωστικά στοιχήματος: Η αντίδραση των «μπέμπηδων» στο 3.80

by admin

Ο Γιώργος Μπατσέλας ξεχωρίζει οκτώ προγνωστικά από το πλούσιο πρόγραμμα της Κυριακής σε αποδόσεις από 1.83 έως και 3.80.

Προγνωστικά στοιχήματος: Σέλτικ – Ρέιντζερς

Συνεχίζουμε από εκεί που αφήσαμε τα προγνωστικά στοιχήματος χθες, σε ένα κουπόνι γεμάτο ματσάρες για αυτή την Κυριακή. Το πρώτο Old Firm της σεζόν διεξάγεται σήμερα στο «Σέλτικ Παρκ», με την Σέλτικ να υποδέχεται τη Ρέιντζερς. Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που τα τελευταία χρόνια όμως έχει καθιερωθεί σε παράσταση για έναν ρόλο.

Οι Κέλτες έχουν απολογισμό 10-4-1 στα τελευταία 15 παιχνίδια κόντρα στη Ρέιντζερς και σιγά-σιγά αρχίζει να δημιουργείται ένα χάσμα ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες της Γλασκώβης. Εύλογα και σήμερα η Σέλτικ είναι το φαβορί, με τη Ρέιντζερς μέχρι στιγμής να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Θα πάμε με το combo 1Χ & over 2,5 στο 1.85 της Fonbet, δεδομένου ότι συνήθως τα μεταξύ τους ματς έχουν γκολ και θέαμα.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας

Πάμε νοτιότερα στην Αγγλία, και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Η Τσέλσι υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας σε ένα τοπικό ντέρμπι με άκρως… πελατειακές σχέσεις. Οι «μπλε» τρέχουν ένα εντυπωσιακό σερί 14 νικών κόντρα στους «αετούς», ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και έχουν εξαιρετικό μομέντουμ μετά την εμφατική νίκη με 6-2 στην έδρα της Γουλβς. Η ήττα από την Σερβέτ με 2-1 δεν τους κόστισε μεσοβδόμαδα, καθώς μπήκαν στο league phase του Conference League χάρη στη νίκη με 2-0 στο πρώτο ματς.

Ο Μαρέσκα ξεκούρασε αρκετούς βασικούς και θα τους έχει φρέσκους για το σημερινό ματς. Από την άλλη η Πάλας έπαιξε καλά στα δύο πρώτα ματς με Μπρέντφορντ και Γουέστ Χαμ και άξιζε κάτι παραπάνω από το να είναι χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές. Ωστόσο, το να πάρει εδώ την πρώτη της νίκη είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα που δε φαίνεται ακόμα έτοιμη να κάνει. Θα πάμε με το combo 1 & over 1,5 στο 1.83 της Novibet, ακολουθώντας τη φανταστική παράδοση που έχει χτίσει η Τσέλσι.

Νιούκαστλ – Τότεναμ

Την ίδια ώρα η Νιούκαστλ υποδέχεται την Τότεναμ σε ένα ματς που μας έχει χαρίσει φοβερά στιγμιότυπα τα τελευταία χρόνια. Στα τελευταία επτά μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ, με έξι από αυτά να έχουν μίνιμουμ τέσσερα γκολ. Μάλιστα σε τέσσερις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους ο γηπεδούχος πέτυχε τουλάχιστον τέσσερα γκολ και πήρε νίκη με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά.

Πέρσι τα «σπιρούνια» κέρδισαν 4-1 στον πρώτο γύρο και οι «ανθρακωρύχοι» επικράτησαν με 4-0 στο δεύτερο παιχνίδι. Με τους ίδιους προπονητές και την ίδια ποδοσφαιρική νοοτροπία, δύσκολα θα δούμε κάτι διαφορετικό και σήμερα. Λίγο το ότι ο Ποστέκογλου παίζει με την άμυνα στη γραμμή του κέντρου, λίγο οι απουσίες της Νιούκαστλ στην άμυνα αλλά και το ότι η ομάδα του Χάου ψάχνει την πρώτη καλή της εμφάνιση επιθετικά φέτος, οδηγούμαστε αυτόματα στο over 3,5 με απόδοση 2.00 στη Novibet.

Μονακό – Λανς

Με ματσάρα ξεκινά σήμερα η δράση στη Ligue 1, καθώς η Μονακό υποδέχεται τη Λανς. Το σύνολο του Χούτερ έχει ξεκινήσει με τον επιθυμητό τρόπο την σεζόν, κερδίζοντας την Σεντ Ετιέν (1-0 εντός) και τη Λυών (2-0 εκτός) με καλό ποδόσφαιρο. Η τριάδα αποτελεί τον μίνιμουμ στόχο της, για την επίτευξη του οποίου θα χρειαστεί να εκμεταλλευτεί την πολύ δυνατή της έδρα. Από την άλλη κι η Λανς έκανε το 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές με Ανζέ (1-0 εκτός) και Μπρεστ (2-0 εντός).

Ωστόσο, προέρχεται από τον αποκλεισμό από τα πλέι-οφ του Conference League χάνοντας με 2-0 από τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς που ήταν αρκετά καλύτερη και έχασε πέναλτι στο 15’. Ματς που έδειξε ότι έχει τρωτά σημεία, με κυριότερο την άμυνα που αποδιοργανώθηκε τελείως από τις σημαντικές απουσίες. Θα πάει με μεγαλύτερη κούραση από την αντίπαλό της στο σημερινό ματς, αλλά και με καταρρακωμένη ψυχολογία. Ξεκάθαρα το προβάδισμα είναι στην πλευρά των Μονεγάσκων, για αυτό και το 1.88 της Stoiximan για τον άσο αποτελεί μια απόδοση αξίας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Φυσικά όλα τα μάτια του ποδοσφαιρικού κοινού θα είναι στραμμένα στο «Ολντ Τράφορντ», όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Πικρή ήττα με 2-1 από την Μπράιτον έκαναν οι «κόκκινοι διάβολοι» το προηγούμενο Σάββατο, σε ένα ματς που άξιζαν κάτι παραπάνω. Γενικώς η Γιουνάιτεντ κινήθηκε έξυπνα στο μεταγραφικό παζάρι και δείχνει ήδη βελτιωμένη σε σχέση με το περσινό συνονθύλευμα του Τεν Χαγκ.

Ο συμπατριώτης του, Σλοτ, παίζει το πρώτο του μεγάλο ματς για την Premier League και η απειρία του σε τέτοιες καταστάσεις αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα για το σημερινό παιχνίδι. Πολύ καλά σημάδια έδειξε η Λίβερπουλ στις νίκες με Ίπσουιτς (2-0 εκτός) και Μπρέντφορντ (2-0 εντός), όμως εδώ ο πήχης ανεβαίνει πολύ ψηλά. Οι μπουκ μάλλον υπολογίζουν με τα δεδομένα της περσινής σεζόν και γι’ αυτό θέτουν ως ισχυρό φαβορί τους «κόκκινους». Εμείς θα πάμε με το αουτσάιντερ και την έδρα, επιλέγοντας τον άσο στο 3.80 της Novibet.

Μπάγερν – Φράιμπουργκ

Ζορίστηκε αλλά κέρδισε τη Βόλφσμπουργκ και μπήκε με το «δεξί» στη νέα σεζόν η Μπάγερν του Κομπανί, επικρατώντας με 3-2 εκτός έδρας. Όσο καλή ήταν επιθετικά, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, τόσο θύμισε την περσινή ομάδα αμυντικά δεχόμενη εύκολα δύο τέρματα. Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Φράιμπουργκ, η οποία μπήκε δυναμικά στην εποχή Σούστερ.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας αντικατέστησε τον Κρίστιαν Στράιχ, μετά από 13 συνεχόμενα έτη του δεύτερου στον πάγκο της. Ξεκίνησε εξαιρετικά με νίκη 3-1 στο ντέρμπι με τη δευτεραθλήτρια Στουτγκάρδη, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δύσκολα να πάρει αποτέλεσμα στην «Αλιάνζ Αρένα», μιας και η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια, όμως ένα γκολ μπορεί να το βρει απέναντι στην ασταθή άμυνα των Βαυαρών. Θα επιλέξουμε λοιπόν τον άσο σε συνδυασμό με το αμφίτερμα, στο 2.12 της Novibet.

Σεβίλλη – Χιρόνα

Περνώντας από την Ισπανία και τη La Liga, ένα ματς ξεχωρίζει σήμερα στοιχηματικά. Στο Σεβίλλη – Χιρόνα παρατηρούμε λάθος των μπουκ, με τους γηπεδούχους οριακό φαβορί και αουτσάιντερ τους φιλοξενούμενους. Η Σεβίλλη ζορίζεται αρκετά στο ξεκίνημα με δύο βαθμούς σε τρία ματς και για άλλη μια χρονιά αρχίζει με στόχο περισσότερο την παραμονή παρά την Ευρώπη. Μεταγραφικά έχει αποδυναμωθεί κι ο κόουτς Γκαρθία Πιμιέντα δεν είναι ιδιαίτερα έμπειρος σε τέτοιο επίπεδο.

Μάλλον περισσότερο οι μπουκ θεωρούν πως δε γίνεται οι Ανδαλουσιάνοι να συνεχίσουν να μην κερδίζουν μετά κι από τέσσερις αγωνιστικές. Γιατί όμως, όταν απέναντί τους βρίσκουν την Χιρόνα που πριν λίγες μέρες πήρε την πρώτη της νίκη με το εμφατικό 4-0 επί της Οσασούνα; Υπερτερούν σε ποιότητα οι φιλοξενούμενοι, έχουν καλή ψυχολογία και το «Σάντσεθ Πιθχουάν» μόνο φόβητρο δεν αποτελεί πλέον σαν έδρα. Συν τοις άλλοις, οι Καταλανοί μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Σεβίλλη, με πιο πρόσφατο το 5-1 τον Ιανουάριο. Αξίζει το διπλό στο 2.80 της Bet365.

Γιουβέντους – Ρόμα

Τέλος, η Γιουβέντους υποδέχεται τη Ρόμα στο ματς της αγωνιστικής για την Serie A. Εκ διαμέτρου αντίθετο ξεκίνημα για τις δύο ομάδες με τους «μπιανκονέρι» να εντυπωσιάζουν στις νίκες με 3-0 κόντρα σε Κόμο και Βερόνα και να θέλουν να δείξουν από νωρίς ότι θα διεκδικήσουν την επιστροφή στην κορυφή της Ιταλίας. Από την άλλη, η Ρόμα κόλλησε στο 0-0 με την Κάλιαρι εκτός έδρας και υπέστη ήττα με 2-1 από την Έμπολι στο «Ολίμπικο», που ήταν και η πρώτη στην ιστορία από την συγκεκριμένη ομάδα εντός έδρας.

Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα τους βέβαια οι «τζιαλορόσι» έδειξαν ότι έχουν έναν επιθετικό και κυριαρχικό προσανατολισμό. Αυτό κατέστη ξεκάθαρο κι από το σύνολο του Μότα που θέλει το 3/3, την στιγμή που ο Ντε Ρόσι ξέρει ότι η ομάδα του πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Με βάση τα όσα έχουμε δει από Γιουβέντους και Ρόμα, το over 2,5 έχει αξία στο 2.08 της Novibet.

Σκωτία – Premiership – 01/09/2024 14:30

Σέλτικ – Ρέιντζερς

1Χ & Over 2,5

1,85

Αγγλία – Premier League – 01/09/2024 15:30

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας

1 & Over 1,5

1,83

Αγγλία – Premier League – 01/09/2024 15:30

Νιούκαστλ – Τότεναμ

Over 3,5

2,00

Γαλλία – Ligue 1 – 01/09/2024 16:00

Αγγλία – Premier League – 01/09/2024 18:00

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

1

3,80

Γερμανία – Bundesliga – 01/09/2024 18:30

Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ

1 & Goal/goal

2,12

Ισπανία – La Liga – 01/09/2024 20:00

Σεβίλλη – Χιρόνα

2

2,80

Ιταλία – Serie A – 01/09/2024 21:45

Γιουβέντους – Ρόμα

Over 2,5

2,09

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like