Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Δύο επί τρία στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ»

Προγνωστικά στοιχήματος: Δύο επί τρία στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ»

by admin

Επτά προγνωστικά έχει ξεχωρίσει από το πρόγραμμα του Σαββάτου ο Γιώργος Μπατσέλας, σε αποδόσεις που ξεκινούν από το 1.85 και φτάνουν έως το 3.05.

Προγνωστικά στοιχήματος: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι

Με ματσάρα αρχίζουν η δράση στην Premier League αλλά και τα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης μας για αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς στις 14:30 η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους φετινή ήττα, με 3-1 στην έδρα της Φούλαμ και έμειναν στους δέκα βαθμούς έπειτα από μία πολύ κακή αμυντική εμφάνιση. Απέναντί τους βρίσκουν τους «πολίτες» που διατήρησαν το αήττητό στο μεγάλο ματς με την Άρσεναλ, ισοφαρίζοντας στην τελευταία φάση του αγώνα σε 2-2 με τον Στόουνς.

Μπορεί η Σίτι να παρέμεινε στην κορυφή και να γλίτωσε την ήττα, έχασε όμως τον Ρόδρι και πιθανότατα θα τον χάσει για το υπόλοιπο της χρονιάς. Η απουσία αυτή θα είναι κομβική σήμερα (και όχι μόνο), κόντρα στο πολύ δυνατό κέντρο και τη μεσοεπιθετική γραμμή των «ανθρακορύχων». Έτσι κι αλλιώς μέχρι στιγμής η ομάδα του Γκουαρδιόλα δέχεται εύκολα γκολ (πέντε σε πέντε ματς), σήμερα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το πράγμα κόντρα στην ομάδα που πέρσι είχε τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση μαζί με τη Λίβερπουλ. Πολύ υψηλό το 3.05 της Fonbet για το over 1,5 των γηπεδούχων, ακόμα κι αν κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι (όπως συνέβη στο περσινό 2-3).

Προγνωστικά στοιχήματος στο Χετάφε – Αλαβές

Παραμένει σε μαδριλένικο έδαφος η Αλαβές, καθώς μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Χετάφε εκτός έδρας. Στο «Μπερναμπέου» οι Βάσκοι έδειξαν καλή εικόνα και με ένα ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά μείωσαν από 3-0 σε 3-2, όμως εν τέλει δεν κατάφεραν να αποφύγουν την τρίτη ήττα τους σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια. Λόγω έδρας η Χετάφε δίνεται ως φαβορί, όμως στην πραγματικότητα η εικόνα της δεν είναι καθόλου πειστική. Αγνοεί τη νίκη μέχρι στιγμής και στο γήπεδό της έχει 3/3 ισοπαλίες, έχοντας πετύχει τα λιγότερα γκολ στη La Liga μαζί με Βαγιαδολίδ και Σοσιεδάδ. Θα δώσουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, στηρίζοντάς τους με το combo Χ2 & over 0,5 στο 1.98 της Stoiximan.

Λειψία – Άουγκσμπουργκ

Δε θα μπορούσε να λείπει από την στήλη κι η Bundesliga, ειδικά με το εξαιρετικό σημερινό πρόγραμμα. Η Λειψία «χαράμισε» την επική ανατροπή της στην έδρα της Λεβερκούζεν, κάνοντας δύο απανωτές λευκές ισοπαλίες απέναντι σε Ουνιόν Βερολίνου και Ζανκτ Πάουλι. Χρειάζεται οπωσδήποτε το τρίποντο απέναντι στην Άουγκσμπουργκ για να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή και να πάρει ψυχολογία. Πάντα τα μεταξύ τους έχουν μπόλικα γκολ και η ασταθής άμυνα των φιλοξενούμενων μπορεί να βοηθήσει τους «ταύρους» να ξεσπάσουν μετά την επιθετική τους ανυδρία στα τελευταία ματς. Όλα οδηγούν στον άσο συνδυαστικά με το over 2,5 στο 1.88 της WinMasters.

Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη

Την ίδια ώρα η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί την Στουτγκάρδη σε ένα δυνατό παιχνίδι που επίσης υπόσχεται δράση και ενδιαφέρον. Μία νίκη και τρεις ήττες μετρούν μέχρι στιγμής οι «λύκοι», όμως τα αποτελέσματά τους δεν αποκαλύπτουν όλη την ιστορία. Δύο από αυτές τις ήττες ήρθαν από Μπάγερν (2-3) και Λεβερκούζεν (4-3), με την ομάδα του Χάσενχουτλ να παίζει ατρόμητα και να βάζει δύσκολα στις δύο κορυφαίες ομάδες της λίγκας. Στόχος της η πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν με αντίπαλο την ανεβασμένη Στουτγκάρδη. Μετά το 5-1 επί της Ντόρτμουντ οι Σουηβοί θύμισαν περισσότερο την περσινή τους έκδοση και με ενδεχόμενο τρίποντο θα ανέβουν ακόμη περισσότερο βαθμολογικά, πλησιάζοντας ή και μπαίνοντας στην τετράδα. Αμφότεροι οι προπονητές στηρίζονται στο επιθετικό κομμάτι και γι’ αυτό περιμένουμε η μεταξύ τους μονομαχία να προσφέρει πλήθος τερμάτων. Πάμε με το over 3,5 στο 2.25 της Novibet. Το επιβεβαίωσε σε 7/7 επίσημα ματς της η Στουτγκάρδη, κι όσο δίνεται σε τέτοιες αποδόσεις αξίζει να το επιλέγουμε.

Τσέλσι – Μπράιτον

Την πρώτη της νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ψάχνει η Τσέλσι, η οποία υποδέχεται την αήττητη Μπράιτον. Με το επιβλητικό 3-0 επί της Γουέστ Χαμ οι «μπλε» έφτασαν τους δέκα βαθμούς και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις. Από την άλλη η ομάδα του Χιρτσέλερ έμεινε στο 2-2 με τη Νότιγχαμ και πήρε την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της, αποφεύγοντας τουλάχιστον την ήττα. Γενναίοι οι «γλάροι», δε θα κλειστούν πίσω απέναντι σε μια Τσέλσι που, όπως έδειξε και στα προηγούμενα παιχνίδια της, κυνηγά συνεχώς το γκολ. Δύσκολα θα χαθεί το goal/goal & over 2,5, το οποίο δίνεται σε απόδοση 1.85 στη Fonbet.

Γουλβς – Λίβερπουλ

Με το παιχνίδι Γουλβς – Λίβερπουλ τελειώνει η δράση στην Premier League για σήμερα. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να είναι τελευταίοι με έναν βαθμό, στην απόλυτη ισοβαθμία με την Έβερτον και με 14 γκολ παθητικό μετά από πέντε αγωνιστικές. Η Λίβερπουλ από την πλευρά της έχει κερδίσει τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της και διαθέτει την καλύτερη άμυνα με μόλις ένα γκολ παθητικό. Παρά το γεγονός ότι έχει κρατήσει το μηδέν σε τέσσερα παιχνίδια, η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Σλοτ δέχεται αρκετές φάσεις. Καλό παράδειγμα αποτελεί η πιο πρόσφατη αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ, όπου οι «κόκκινοι» μπορεί να διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους αλλά η αντίπαλος κατέγραψε 19 τελικές και πάνω από ένα xGoal. Εντός έδρας οι «λύκοι» είναι αποτελεσματικοί επιθετικά και θα βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Μέρσεσαϊντ, η οποία βεβαίως θα εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της γηπεδούχου. Πάμε κι εδώ με το goal/goal & over 2,5 στο 2.02 της Fonbet.

Μπολόνια – Αταλάντα

Κλείνουμε με μια επίσκεψη στην Ιταλία και την Μπολόνια, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Αταλάντα. Η ομάδα του Ιταλιάνο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην σεζόν με το 2-1 στην έδρα της Μόντσα, την στιγμή που η «Θεά» υπέστη ήττα σοκ με 3-2 από την Κόμο στο γήπεδό της. Αμφότερες βρίσκονται στους έξι βαθμούς και θα παίξουν για το τρίποντο που θα τις φέρει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Σε 4/5 ματς των γηπεδούχων και 3/5 των φιλοξενούμενων επιβεβαιώθηκε το αμφίτερμα, ενώ ακόμα και στα τρία ματς που δεν επιβεβαιώθηκε, μπήκαν τουλάχιστον τρία γκολ. Πάμε με το goal/goal & under 5,5 στο 1.90 της WinMasters.

Αγγλία – Premier League – 28/09/2024 14:30

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι

Νιούκαστλ Over 1,5

3,05

Ισπανία – La Liga – 28/09/2024 15:00

Χετάφε – Αλαβές

Χ2 & Over 0,5

1,98

Γερμανία – Bundesliga – 28/09/2024 16:30

Λειψία – Άουγκσμπουργκ

1 & Over 2,5

1,88

Γερμανία – Bundesliga – 28/09/2024 16:30

Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη

Over 3,5

2,25

Αγγλία – Premier League – 28/09/2024 17:00

Τσέλσι – Μπράιτον

Goal/goal & Over 2,5

1,85

Αγγλία – Premier League – 28/09/2024 19:30

Γουλβς – Λίβερπουλ

Goal/goal & Over 2,5

2,02

Ιταλία – Serie A – 28/09/2024 21:45

Μπολόνια – Αταλάντα

Goal/goal & Under 5,5

1,90

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like