Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Βατή τριάδα του 3.08

Προγνωστικά στοιχήματος: Βατή τριάδα του 3.08

by admin

Ο Θάνος Κληματσούδας ρίχνεται στις μάχες της Stoiximan Super League με τριάδα σε απόδοση 3.08.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Διακοπές τέλος, τα κεφάλια μέσα. Δεν θα ευχηθώ προφανώς καλό χειμώνα, ποτέ δεν το έκανα σε στήλες, ούτε και ραδιοφωνικά. Προχωράμε με τα προγνωστικά μας.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Τριάδα του 3.08

ΛεβαδειακόςΑΕΚ και Athens ΚαλλιθέαΠαναθηναϊκός, δυο αναμετρήσεις με παρόμοιο θα έλεγα χαρακτήρα. Και εξηγούμαι. Οι γηπεδούχοι και στις δυο περιπτώσεις, πήραν την άνοδο φέτος. Είναι μεγάλα αουτσάιντερ, αλλά θα κάνουν την προσπάθεια τους. Στο δεύτερο παιχνίδι βέβαια υπάρχει η ιδιαιτερότητα πως η Καλλιθέα θα αγωνίζεται φέτος στο «Απόστολος Νικολαΐδης», φυσική έδρα του Παναθηναϊκού, αλλά και πως οι «πράσινοι» είναι επιβαρυμένοι από το ματς με τη Λανς. Ανώτερη η Ένωση και ο Παναθηναϊκός, εκτιμώ πως παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσουν, θα πάρουν τη νίκη.

Δεν θα μπορούσα να αφήσω εκτός στήλης το ΑτρόμητοςΠΑΟΚ. Πάμπλο Γκαρσία εναντίον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ούτε να τον βλέπει θέλει τον Ρουμάνο ο Ουρουγουανός και αναμένεται να του βάλει δύσκολα, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ πέρασε στο ρελαντί με 2-0 τη Σάμροκ Ρόβερς την Πέμπτη. Δεν κουράστηκε, έκανε ροτέισον, όλα καλά. Εκτός οι Τάισον και Τόμας, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς. Ο πλέον… επικίνδυνος και πονηρός ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου του βορρά», παίρνει πρωτοβουλίες σε δύσκολες καταστάσεις. Τι θέλω απο αυτόν; Μια τελική στην εστία για την τριάδα μου.

Ελλάδα – Super League – 01/09/2024 19:00

Λεβαδειακός – ΑΕΚ

2 (-1 ΑΗ)

1,44

Ελλάδα – Super League – 01/09/2024 20:30

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Αντ. Ζίφκοβιτς 1+ προσπάθειες στην εστία

1,40

Ελλάδα – Super League – 01/09/2024 22:00

Athens Kallithea – Παναθηναϊκός

2 (-1 ΑΗ)

1,53

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like