Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Αγγλικά μακροχρόνια από 2.05 έως 9.00!

Προγνωστικά στοιχήματος: Αγγλικά μακροχρόνια από 2.05 έως 9.00!

by admin

Πέντε μακροχρόνια προγνωστικά για την επερχόμενη σεζόν της Premier League που ξεκινά απόψε έχει ο Γιώργος Μπατσέλας.

Προγνωστικά στοιχήματος: Συνεχίζει από εκεί που το άφησε

Μια συναρπαστική χρονιά μας περιμένει στο Νησί, με την Premier League να αρχίζει σήμερα και να μας απασχολεί για τους επόμενους εννέα μήνες. Έτσι, ετοιμάσαμε μερικά μακροχρόνια προγνωστικά στοιχήματος σε εξαιρετικές αποδόσεις, με επιλογές που αφορούν… τα πάντα. Ξεκινάμε από τη μέση και την Κρίσταλ Πάλας, που πέρσι τερμάτισε στη 10η θέση της βαθμολογίας. Η διοίκηση των «αετών» πήρε την σοφή απόφαση να προσλάβει τον Όλιβερ Γκλάσνερ μετά την οριστική αποχώρηση του Ρόι Χότζσον, κι ο Αυστριακός στα 13 παιχνίδια του είχε απολογισμό 7-3-3, με έξι νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία επτά. Μόνο τυχαία δεν είναι η πρόοδος των Λονδρέζων, καθώς στη μικρή προπονητική του καριέρα ο Γκλάσνερ έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Με εξαίρεση την πώληση του Ολίσε, που αντικαταστάθηκε με τον πολύ καλό Ισμαίλα Σαρ, μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κρατήσει τα μεγάλα ταλέντα της (Έζε, Γκέχι, Γουόρτον) και προσέθεσε ποιοτικές μονάδες όπως ο Καμάντα κι ο Ριάντ. Θα ποντάρουμε να τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας (όπως συνέβη και πέρσι) στο 2.37 της Bet365.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πολύ σκληρή για να πεθάνει

Συνεχίζουμε με τη μάχη της παραμονής, στην οποία θα μπει από την αρχή η νεοφώτιστη Λέστερ. Με τον Στιβ Κούπερ πλέον στον πάγκο, ο οποίος ανέβασε τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την κράτησε στην Premier League την σεζόν 2022-23, μέχρι να αποχωρήσει από την ομάδα μεσούσης της περασμένης χρονιάς. Οι μπουκ την έχουν τις «αλεπούδες» ως νούμερο ένα φαβορί για υποβιβασμό, όμως η ποιότητα στο ρόστερ της και η εμπειρία πολλών από τους παίκτες της στη μεγάλη κατηγορία της δίνουν ένα αβαντάζ σε σχέση με άλλες ομάδες όπως η Ίπσουιτς. Στο 2.80 της Novibet αξίζει η επιλογή να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς έχει το ρόστερ για να το πετύχει.

Πολύ χαμηλό όριο για τους «κανονιέρηδες»

Φυσικά το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στο ποιος θα σηκώσει το πρωτάθλημα. Από τη μία η Μάντσεστερ Σίτι που έχει σαρώσει τα πάντα και πέρσι έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που κατακτά τον τίτλο τέσσερις συνεχόμενες φορές. Από την άλλη η Άρσεναλ που διαρκώς βελτιώνεται και μοιάζει πως κάποια στιγμή θα κάνει το βήμα παραπάνω και θα πάρει το τρόπαιο. Με τον Αρτέτα στον πάγκο η πορεία της είναι σταθερά ανοδική (2019-20: 56 βαθμοί, 2020-21: 61 βαθμοί, 2021-22: 69 βαθμοί, 2022-23: 84 βαθμοί, 2023-24: 89 βαθμοί). Παράλληλα, το νεανικό ρόστερ της γίνεται όλο και πιο δυνατό και ενισχύεται από πλευράς εμπειρίας, με παίκτες όπως ο Σάκα, ο Σαλιμπά, ο Έντεγκαρντ κι ο Μαρτινέλι έτοιμους να αρχίσουν να πιάνουν το peak τους. Η Bet365 προσφέρει το να ξεπεράσει τους 83 βαθμούς σε απόδοση 2.05, κάτι ανεξήγητο για μια ομάδα που εξελίσσεται και ήρθε για να μείνει στο τοπ επίπεδο.

Η τελευταία ευκαιρία του Ράσφορντ

Μεγάλο μυστήριο το πού θα κινηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος. Πέρσι έπιασε πάτο και έσωσε την χρονιά κατακτώντας το κύπελλο, αλλά πέρα από την όγδοη θέση έπαιξε… θλιβερό ποδόσφαιρο για τα δικά της στάνταρ. Ο Τεν Χαγκ πάντως χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και η ενίσχυση μέχρι στιγμής ήταν ικανοποιητική και στοχευμένη. Πάντως η Γιουνάιτεντ δεν παύει να διαθέτει μεγάλη ποιότητα και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ένας εξ αυτών είναι ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ μεγάλα πράγματα αν ήταν πιο σταθερός στην απόδοσή του. Πέρσι απογοήτευσε, φέτος πρέπει και μπορεί να επιστρέψει στα καλά του και να πάρει πάνω του το κομμάτι του σκοραρίσματος όπως την σεζόν 2022-23. Ο Χόιλουντ δεν είναι ο μεγάλος σκόρερ, ο Ζίρκζε μάλλον θα χρειαστεί ένα διάστημα για να προσαρμοστεί, και άλλος μεγάλος σκόρερ για τους «κόκκινους διαβόλους» δεν υπάρχει. Γι’ αυτό αξίζει το ποντάρισμα στον Ράσφορντ για πρώτο σκόρερ της ομάδας, στο 5.00 της Bet365.

Το stepup του αφανούς ήρωα

Άκουσε πολλά όταν πήρε μεταγραφή πέρσι στην Άρσεναλ. Οι φίλοι της ομάδας θεώρησαν πως ο Αρτέτα… τα έχει χαμένα ξοδεύοντας πάνω από 60 εκατομμύρια για να τον φέρει από την Τσέλσι. Ωστόσο, ο Κάι Χάβερτζ έβγαλε «ασπροπρόσωπο» τον Βάσκο τεχνικό και αποδείχθηκε ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην εξαιρετική προσπάθεια των «κανονιέρηδων» να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ξεκίνησε ζόρικα, στο κέντρο δεν απέδιδε αλλά ως σέντερ φορ ήταν πολύ αποτελεσματικός, τελειώνοντας την σεζόν με 13 γκολ και επτά ασίστ. Φέτος μπαίνει στην ομάδα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αναβαθμισμένο ρόλο, και αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Δεν είναι μεγάλος «δημιουργός» αλλά βρίσκεται συνεχώς μέσα στις φάσεις. Πέρα από τα γκολ συνεισφέρει και στις ασίστ, και το να δώσει δέκα συνολικά (τρεις περισσότερες από πέρσι) δίνεται σε απόδοση 9.00 από την Bet365. Απόδοση ευκαιρίας που αξίζει ακόμα κι αν δεν επαληθευτεί η επιλογή.

Αγγλία – Premier League

Να τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας

Κρίσταλ Πάλας

2,37

Αγγλία – Premier League

Να μην υποβιβαστεί

Λέστερ

2,80

Αγγλία – Premier League

Σύνολο πόντων Άρσεναλ

Over 83

2,05

Αγγλία – Premier League

Κορυφαίος σκόρερ ομάδας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ράσφορντ

5,00

Αγγλία – Premier League

Συνολικές ασίστ Χάβερτζ

10+

9,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like